Vöröshajú lányok: ti hordtok lilát?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 16:34
1/7 anonim válasza:
persze! kedvenc színem. ( volt lila is a hajam, akkor is hordtam )
2/7 A kérdező kommentje:
nekem a vörössel olyan furi hatást kellt, nekem valahogy nem illik össze, bár szívesen hordanék én is
2015. jan. 2. 16:49
3/7 anonim válasza:
nem, kivéve ha a hajamtól messze van a lila pl. csak a derekamnál. De ugyanígy vagyok a rózsaszínnel, pirossal is.
4/7 anonim válasza:
2. vagyok, persze nem mindegy h milyen vörös, az enyém természetes vörös , de van a flakonos, ami olyan lilás-bordós színű és vörösnek mondják, azzal jó lehet a lila
5/7 anonim válasza:
nekem festett vörös, sötét bordó ha úgy tetszik; és hordk lilát, sőt bordót, nagyon ritkán naracs és sárgát, + törtfehér is; viszont mióta vörös a hajam kéket és zöldet nem, mert azzal úgy bénén nézek ki összhatásban;
6/7 anonim válasza:
Nekem rezes, nem hordok lilát, pirosat. Egy rózsaszín felsőm van és egy bordó otthoni nadrágom. Sötétkéket, zöldet, drappot, barnát, szürkét, fehéret, feketét hordok.
7/7 anonim válasza:
Igen, az én árnyalatomhoz szerintem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!