Kolis lányok! Ti melltartóban alszotok? Szeptembertől leszek kolis (tudom távol van mégxd) de nem tudom hogy miben aludjak.
Figyelt kérdés
pontosabban azzal van bajom hogy itthon is sportmelltartóban alszok mert nagyon zavarnak a melleim (75/E) de ott akkor még jobban fognak.2015. jan. 1. 18:37
1/7 anonim válasza:
Zavarnak a melleid? Ez mit takar?
De szerintem semmiképp se aludj melltartóban. Én legalábbis megőrülnék. Kényelmetlen, nem is egészséges ha az ember folyamatosan abban van. A sportmelltartó még oké, ha az neked jobb érzetet ad.
2/7 anonim válasza:
Top, bugyi, köntös, amit hidegben magamon hagyok, melegben leveszek.
3/7 anonim válasza:
A sportmelltartó a legszorosabb melltartó ami létezik, bár észrevettem hogy itt sokan rosszul használják a kifejezést. Ahh-bra jellegű topot ajánlom amúgy. Napközbeni viseletre nem lenne jó, ahhoz túl nagy a melled, de aludni tökéletes.
4/7 anonim válasza:
nekem 70F a mellméretem, mégsem alszok "sportmelltartóban", mert egy időben mikor abban aludtam, akkor a melltartó helyén csúnya pattanásos lett a hátam. Amióta nem abban alszok, azóta eltűntek. De ha nem a pasimmal alszok, akkor mindig veszek fel egy topot éjjelre.
5/7 anonim válasza:
En egy kenyelmes bo poloban alszom alatta semmi nincs, de ha hideg akkor egy topot felkapok es problema megoldva :)
Melltartoba alszol ??? Hogy birod ? Nekem 70/E a meretem es 5-6 orat is alig birok ki bennuk egyhuzamba de lehet velem van a baj ...
6/7 anonim válasza:
Melltartóban nem szabad aludni! Sporthoz való melltartóban sem.
7/7 anonim válasza:
Bármekkora is a melled ne vegyél fel éjjszakára melltartót. CSak egy pólót vagy egy toppot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!