Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartóban vagy anélkül?...

Melltartóban vagy anélkül? Hosszabban lent!

Figyelt kérdés
Szóval barátnőmnek elég nagy a melle 90/D. Lóg is neki rendesen. De nem hord melltartót régóta,mert utálja. Akárhova megy, nem vesz fel. Kérdezem én ha továbbra sem hord melltartót,még jobban lógni fog,vagy az nem befolyásolja?

2014. dec. 14. 08:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, még jobban fog. Keressen egyet, ami kényelmes, boltban tudnak neki segíteni.
2014. dec. 14. 08:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Én már mindent meg próbáltam.nem tudok rá hatni azt mondta ne is próbáljam mert úgyse tudom meg győzni.
2014. dec. 14. 09:03
 3/13 anonim ***** válasza:
A barátnőd erősen elhízott?
2014. dec. 14. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:
38%

Miért foglalkozol vele? Próbálj meg te napi 24 órában magadon hordani egy melltartót, és kíváncsi vagyok, mennyire lesz kedved napi minimum 8 órában hordani.

Ha ő nem akar hordani, akkor ejtsd a témát.

2014. dec. 14. 11:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem,de már így is eléggé lóg a melle nem akarom h még jobban lógjon neki
2014. dec. 14. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Aki a nagy mellekkel szeret kéjelegni (mint pl. én is) annak tudomásul kell vennie, hogy a nagy mell előbb és jobban lóg, mint a kis mell...

Valamit valamiért...

Én a méretet részesítem előnyben!

Te sem vagy tökéletes: neked nem szokott lógni semmid?:)

2014. dec. 14. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez az ő döntése. Valószínűleg tisztában van a következményekkel. És ha később meg is fogja bánni, másnak nincs ebbe beleszólása. Tartsd ezt tiszteletben szerintem.
2014. dec. 14. 13:42
 8/13 A kérdező kommentje:
De ha kérdezem h miért nem hord,azt mondja h utálja nem bír ntg maradni benne.szülei is mondják neki hogy hordjon, de nem veszi fel. Miért?
2014. dec. 14. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztos nem jó fajtákat próbált. Raktam egész nap és egyáltalán nem kényelmetlen, észre sem veszem. Az sokkal jobban zavar, ha nincs rajtam és átlátszik a mellbimbóm és irritálja is a póló, ha ha súrlódik rajta.
2014. dec. 14. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A nagy mell nehéz és a kötőszövetek hamarabb elengedik majd, mint kellene. Bizonyos alátámasztás már kell a D kosárnak, az elég nagy. Én DD-s vagyok, majdnem E. Néha itthon egy hosszú nap után leveszem pár órára, de azért emberek köz nem mernék elmenni a nagy hetykén mozgó melleimmel. Így is elegen nézik...

Nem mindig kényelmes a melltartó, de akkor legalább használjon sport vagy merevítő nélküli változatot. Nem lesz szebb a tartása, de legalább nem engedi lógni és a mostani kinézetén még úgyis javítani fog. Menjen el egy fehérnemű kereskedésbe, mert kínaiban és nagy boltokban ahol csak konfekcióméretek vannak, sosem fog egy jót találni. És számítson rá, hogy egy normális melltartó ilyen kosárral már min. 2500 ft körül van. De az kiszolgál egy évig simán.

Szóval próbáld meg megértetni vele, hogy ha szereti a nagy mellét, próbálja megőrizni legalább a jelenlegi formában, mert pár év múlva már nem mer egy pasi elé állni lámpafényben, köldökig érő mellekkel.

2014. dec. 14. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!