Melltartóban vagy anélkül? Hosszabban lent!
Figyelt kérdés
Szóval barátnőmnek elég nagy a melle 90/D. Lóg is neki rendesen. De nem hord melltartót régóta,mert utálja. Akárhova megy, nem vesz fel. Kérdezem én ha továbbra sem hord melltartót,még jobban lógni fog,vagy az nem befolyásolja?2014. dec. 14. 08:53
11/13 anonim válasza:
Tényleg rossz típusokat próbálhatott, én észre sem veszem, ha van rajtam melltartó.
Jobban járna, ha hordana..így egyrészt tényleg lógni fog, másrészt nem túl esztétikus, ha átlátszik a bimbója. Szerintem senki nem kíváncsi rá a buszon pl.
12/13 A kérdező kommentje:
Nah ezeket el mondtam neki,de így se akar.azt mondja ne is próbálkozzak többet,ma azt vettem észre hogy nagyon log már :( azt mondja ettől jobban nem fog,így továbbra sem fog hordani.
2014. dec. 15. 15:01
13/13 PocokZ válasza:
Hány éves a barátnőd?? Ha fiatalabbak vagytok, úgy értem gimisek, akkor nem ciki neki a többi lány előtt öltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!