Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek swag girl?

Hogyan legyek swag girl?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a stílus és én is swag girl akarok lenni. Tudom sokak szerint hülyeség de én nagyon odavagyok érte! Hogyan öltözködjek? Muszáj tetőtől talpig márkás cucc fedjen? Vagy elég ha csak a cipő márkás? Milyen hajat viseljek? Komolyabb helyekre megy ez a stílus? Mit fognak szolni ismerőseim ha hirtelen megvaltozok?

2014. dec. 30. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát,mivel nem tudod eldönteni,valószínűleg igen.Azt sikerült már betippelni,hogy fiú vagy-e vagy lány,vagy azt is én mondjam meg?
2015. jan. 1. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. De nem hordok sapkákat, meg ilyan lánc véleséget, sőt nem is sminkelem magam akkor csak nem vagyok az. Habár vannak márkás Adidas Nike cipőim.
2015. jan. 1. 01:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Örömömre szolgál, hogy leírhatom neked, ifjú padavan.

1. Vegyél egy csövessapkát, akármilyen színben, a lényeg a minta: Mindenképpen legyen rajta valami csicsás, de semmitmondó felirat, vagy az egyetlen angol szó amit ismersz, vagy egy random felkapott város: HELLO, YOLO, Infinity, Los Angeles, Miami, Dubai, Bad Girl, Yeah, Ooops, Baby, Girly, Funky, Perfect, Yo, Lebenslangerschickssalschssatz, Like, Hate, Diamond, Wild, Sweet, Darling, Star, stb.

2. Vegyél egy nagy, a te súlyoddal egyenlő súlyú nyakláncot szegecsekkel, lelógó láncokkal, lehetőleg arany színben, ehhez pedig vegyél fel kondicipőt, mert a kettő rohadtul összeillik (lást 3. pont).

3. Vegyél egy Converse rózsaszín tornacipőt, ami 15 ezer, de szétmegy 2 hét alatt, és yolozz vele a folyosón. Vagy, vegyél egy Nike Airmax edzőcipőt, de csak abban az esetben, ha még életedben nem edzettél.

4. Vegyél egy pár mintás leggingset a hagyományos fekete mellé: ajánlom a levágott macskafejes, univerzumos, peace jeles, színesszivárványoscsillámpónis, fánkos, farkasos, "No boyfriend, No problem" feliratú változatot.

5. Haspóló. Akármennyire is lóg a hasad a sok Bigmactől, még ha terhességi csíkjaid is vannak, akkor is a haspóló a legtutibb vieselet manapság. Lehetőleg cicanadrághoz vedd fel. A swag haspóló elengedhetetlen jellemzője a fekete szín, melynek alján, nyakán és ujjain fehér csíkok futnak végig, közepére pedig hanyag eleganciával odavarrtak egy random számot, ezzel keltve az amerikai gimik menő pompomlányainak hangulatát, ami ezért elég kúl, nem? Még egy megjegyzés: Haspólót csakis -5 fokos téli reggeleken vegyél fel!

6. Vegyél egy egyszerű fekete kézitáskát 23 ezer forintért a Zarában (melybe akár 2, azaz kettő füzet is belefér), és vidd a jobb karhajlatodra akasztva. Két hónap múlva vegyél egy újat.

7. Vegyél egy inget, amely eredetileg az alter stílus alapvető ruhadarabja, de hát yolo van, szóval kösd a derekadra egy haspólóhoz.

8. Vegyél egy bandás pólót - de csak olyat, amelynek a nevét még sosem hallottad!

9. Az alapvető swag szokás a seflie-készítés a McDonald's-ban. Ezért mindig legyen nálad egy régi SZTK-s szemüveg erre az esetre, és indulhat a dáridó.

10. Tetováltass magadra egy végtelenjelet, melybe pimaszul bele lett vésve a "Love" szó, és melyből madarak szállnak ki, akik útközben hullatják a tollaikat, és láss bele ebbe valami mélyreható filozófiai szemléletet, melyet te képviselsz.

11. Ahogy már előttem is mondták, vegyél egy doboz drágább fajta cigarettát, és szívd drámaian. Néha fényképezd le, és tedd fel a Tumblr nevű oldalra egy random drámai angol szöveggel, mely nyelvtanilag teljesen helytelen. Ha nincs Tumblr accountod, akkor csinálj!

12. Bár ez nem egészen öltözködés, de még mindig stílus: Kerüld az egyedi, alternatívabb zenei műfajokat. Hallgass Justin Biebert, 5 Seconds of Summert és One Directiont. Na jó, ha néha egyedi akarsz lenni, betehetsz egy kis Lorde-t, de csak a Royalst, mást nem!

13. Vasald ki a hajad addig a szintig, amikor már a hajvégeid felsértik az ujjadon a bőrt.

14. Vegyél egy Iphone-t, és legyen hozzá 23034234235 hátlapod, melyet mutogass büszkén a tükörben, ahol a vaku fénye kitakarja az arcod, de legalább a hasad látszik.

Hát ennyi lenne, ha megfogadod a tanácsom, igazi coolgirl lehetsz! Sok sikert!

2015. jan. 4. 14:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az aztán az önkifejezés,ha magad sem tudod hogy csináld.

Gratulálok!

2015. jan. 4. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!