Mi a gázabb, ha nem tudok nőiesen viselkedni? (lent)
Figyelt kérdés
Nem tudok nőiesen viselkedni, jelenleg a ruháim se nőiesek, úgyhogy ez elég gáz, de ha nőiesek lennének a ruháim, azzal meg nem tudok azonosulni, szóval továbbra se tudok nőiesen viselkedni (pl nőiesen mozogni, járni). Szóval melyik a gázabb? Inkább legyen a külsőm összhangban a belsőmmel (és nézzek ki gázul), vagy inkább ne legyen összhang, de nézzek ki jól? (Ezt azért írom, hogy "jól", mert a nőies ruhák alapvetően jobban állnak a testfelépítésem miatt)
2010. febr. 3. 18:04
1/7 Kankalin válasza:
Mivel foglalkozol? Saját öltözékben vagy?
Baráti/ismerettségi körödben lévő lányok miként öltöznek és te miként viszonyulsz hozzájuk? Velük vagy, vagy a háttérben?
Testalkatod zavar?
Ez azért érdekel, hogy kinyomozzuk miért nem tudsz nőies lenni, hiszen úgytűnik igényed volna rá...
2010. febr. 3. 18:15
2/7 A kérdező kommentje:
-Még iskolás vagyok, nincs foglalkozásom
-A saját ruháimat hordom (vagy ezt nem tudom, hogy értetted)
-A többi lány ismerősöm normálisan öltözködik, és hozzájuk képest háttérben szoktam lenni
-A testalkatom zavaró, de úgy érzem, ebben nem befolyásol
-Igényem csak azért volna rá, mert az lenne a normális hogy egy nő/lány nőiesen öltözködjön
2010. febr. 3. 18:31
3/7 anonim válasza:
Szerintem még azért lehet, mert fiatal vagy. Majd belejössz a nőcis viselkedésbe.
2010. febr. 3. 18:35
4/7 Kankalin válasza:
Azért kérdeztem ezeket, mert ha teszem azt a Tuscoba vagy éjszakai árufeltöltő nehéz a dolog.
Kedvesem, először is, tessék szépen lassan átszoktatni magad. Első körben: smink, frizura, köröm! Minden nap, szigorúan! Nem a ruha teszi az embert! Lehetsz farmerben, pólóban is akár, lerí rólad a nő, másként fognak viselkedni veled, és te is más leszel.
Aztán lassan kialakulgatsz...
Küldhetnél képet, hogy lássalak.
35 nő
2010. febr. 3. 18:45
5/7 A kérdező kommentje:
De az eredeti kérdésemre mi a válasz szerintetek?
2010. febr. 3. 19:35
6/7 anonim válasza:
Természetesen az a gázabb, ha szürke egér maradsz, mert akkor nem is fog semmi megváltozni. Ha szépen öltözöl, akkor eleinte zavaró lehet, de mást látsz a tükörben, máshogy viszonyulnak hozzád az emberek, és ezek együtt megteszik a hatásukat.
2010. febr. 3. 19:40
7/7 anonim válasza:
Szia! Én mindenképp azt tanácsolom, hogy csak fokozatosan zárkózz fel a többiekhez. Ha egyik napról a másikra 180fokos fordulat jelenik meg a stílusodban, akkor a többiek nem fognak békén hagyni a kérdéseikkel, és tök cikinek fogod érezni magad. Ha viszont kezdetnek mondjuk felveszel 1 nőiesebb szabású feszes nacit, 1 lányos színű egyszerű pólót, és egy akár lapos cipőcskét, akkor nem fognak állandóan kérdezősködni. Ezután fokozatosan jöhet a körömfestés, visszafogott smink, csajszisabb rucik, és végül a magassarkú. Ha nem hirtelen váltassz, neked sem lesz olyan megerőltető a változás, és egyértelmű lesz, hogy hogyan kell viselkedned. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!