Magas lányoknak mi áll jól?
Figyelt kérdés
ha pl harisnyát vagy szűkszárú nacit veszek akkor nem tűnik túl hosszúnak a lábam? Meg az igaz, hogy a rövid haj nem előnyös? És felsőből a rövidebb jó vagy a hosszabb? Miniszoknya előnyös? (a testalkatom vékony, a mellem kicsi) 182 cm vagyok2010. febr. 2. 20:02
1/8 anonim válasza:
hordjál tunikát, az optikailag kicsinyít.
2/8 anonim válasza:
Én szivem, én jól állnék melletted :D
3/8 A kérdező kommentje:
és az hülyén néz ki hogy magas vagyok? Úgyértem optikailag ha nem kicsinyítem magam. :D Mert nekem nincs nagy bajom a magasságommal, csak nemtudom mások nem látnak-e túl nagynak :D
2010. febr. 2. 20:09
4/8 A kérdező kommentje:
Igen? :D
2010. febr. 2. 20:11
5/8 anonim válasza:
Egyrészt nincs baj a magas lányokkal, a láb sosem lehet elég hosszú, és a rövid haj senkinek sem áll jól :)
6/8 anonim válasza:
Balettcipő, bokacsizma , UGG-csizma kimondottan a magas lányoknak áll jól. Tunika is. Hát igen, azt mondják, hogy a hosszú haj optikailag összenyomja az embert és alacsonyaknak ezért nem jó, magas lányoknak meg pont ezért jó. De nekem van egy barátnőm, ő 180 cm magas és ha az állánál tovább ér a haja, akkor már eléggé gázosan néz ki. Szóval neki valami miatt épp a rövig haj áll jól.
7/8 anonim válasza:
Ruhákkal kapcsolatban mindig a "szűkítem a kört" módszert alkalmazom. =)
1. milyen ruhára van szükségem? (új póló, szandál tavaszra, melltartó)
2. végigjárom a boltokat, megnézem a kínálatot, az adott típusú ruhadarabok közül 10% tetszik mondjuk. (ezt egy boltban is tök jól meg lehet csinálni)
3. az összeset felpróbálom.
4. mi áll jól?
5. megveszem!
8/8 anonim válasza:
kb nekem is u.ezek a méreteim és sztem használd ki h hosszú vékony lábaid vannak! szűk farmer. felsők kicsit érjenek le hosszabban. és élvezd ki...miénk lesz a világ;)nem a zsokéké:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!