Csak a magas lányoknak áll jól a maxiruha?
Annyira tetszik, de csak 160 cm vagyok:(
Amiket próbáltam, az mind túl hosszú volt (még magassarkúval is), ekkora méretben nem gyártanak?
Szerintem nem csak a magas lányoknak áll jól, mivel hosszabbítja a személyt, aki viseli, így szerintem egy nagyon magas lánynak (aki sovány is) nem áll jól. Van egy osztálytársam, imádja az ilyen ruhákat, de nem fogja fel, hogy szegénynek nem áll jól. Folyamatosan fogózik, így is olyan mint egy anorexiás (sejtésem szerint kicsit az is) és nagyon magas, ezekben a ruhákban olyan, mint egy zsiráf. :S És nem bántásból mondom.
Szóval elméletben hordhatja mindenki más is, szerintem a méret volt rossz, vagy pár cm-t levágatni varrónővel az aljából.
A még vékony is vagy ehhez a magassághoz, akkor szerintem nem áll jól. Elnyomja a kis termetedet, összenyom.
Ha teltebb vagy, akkor lehet, hogy tudsz olyat venni, ami csinos rajtad.
Igen, vékony is vagyok.
Amiket eddig próbáltam tényleg nem álltak jól. Mind nagy volt. Reméltem, hogy valahol találhatok kisebbet, de úgy látom esélytelen. Mindegy, csak olyan szépek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!