A magas derekú szoknyák, nadrágok milyen alkatú lányoknak áll jó?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 11:17
1/9 anonim válasza:
én derékban nagyon vékony vagyok, csípőben egy picit szélesebb, mint amennyire szeretném, és nemrég vettem kosztümöt diplomaosztóra. az eladólány kifejezetten ajánlotta a magas derekú szoknyát betűrt blúzzal, és tényleg jól áll, kisebbnek mutatja a csípőm, a testem áramvonalasabb. Olyan inget vettem hozzá, amin van egy vékony öv (a derekam legvékonyabb pontján), és soha nem láttam magam még ilyen csinosnak :)
2/9 anonim válasza:
előző vagyok: [link] ilyesmi, csak nekem harmadekkora mellem sincs hozzá :D és talán ennél picivel alacsonyabb a dereka de alkatra kb ilyen vagyok és ehhez jól áll
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 15. 11:43
6/9 anonim válasza:
hát azért britney joval kövérebb mint a többi akiket másoltál... de azok a szoknyák a nálad kövérebbeknek állnak jol
7/9 A kérdező kommentje:
hát pont azért kérdem hogy az olyan alakúnak jól állhatnak-e azok a szoknyák...
2011. ápr. 15. 12:23
8/9 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem elég kicsi a csípőm és a derekam se vékony, mégis jól állnak ezek a nadrágok, a csípőnadrág meg NEM áll jól.
9/9 anonim válasza:
lehet jó, csak arra ügyelj, hogy ne ceruzafazont hanem csípőben bőt válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!