Srácok, pasik hideg ellen vesztek harisnyát? Ha igen, milyent?
Figyelt kérdés
És ha igen, csak hideg ellen húztok vagy mert bejön nektek (is)?2014. dec. 20. 19:45
31/33 anonim válasza:
Néhány fokban nejlont veszek nadrág alá, mínuszokban pamutharisnyát. Tényleg nőies, de a barátnőm azt mondta, ne foglalkozzam vele úgysem látja senki, nekem meg bevált.
32/33 A kérdező kommentje:
És igen jobb ha borotválva van a láb és nem minden harisnya kényelmes, de gondolom ennyi féléből már kitapasztaltad milyenek :D A lycra szálasak a jók, ami teljesen lycrás, ezeket egész nap jó hordani, de van ez az opak, vastag nylon, én nem hordtam, de az is jó lehet! Én ilyenkor bosszankodok, hogy tél van, mert nadrágot is kell húzni, alig várom, hogy tavasz legyen. Én ma éjjel 40 denes nylonharisnyába aludtam, nem szoktam nagyon, de jó dolog a lábaimat egymáshoz dörzsölni :)
2014. dec. 27. 14:28
33/33 Ladykama válasza:
èn rendszeresen,szinte minden nap,álltalában 40 denest,de van kimondott férfi harisnyanadrágom is,de a kedvencem a lady kama kelly tangás változata.Ha egész nap rajtam van akkor se csúszkál a lábamon,egyszerüen imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!