Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, pasik hideg ellen...

Srácok, pasik hideg ellen vesztek harisnyát? Ha igen, milyent?

Figyelt kérdés
És ha igen, csak hideg ellen húztok vagy mert bejön nektek (is)?

2014. dec. 20. 19:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Én vastag nejlont veszek a nadrág alá, 150 deneseket. Ősztől tavaszig hordom, így sokkal komfortosabb. Alapvetően a hideg ellen hordom, de amúgy bejön, mert nagyon kényelmes, komfortos, és jó érzés viselni.
2014. dec. 20. 22:37
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Én hideg ellen lehúzom a barátnőm harisnyáját.
2014. dec. 21. 02:16
 13/33 gulyás péter albert válasza:

Én a kínaiban vettem férfi cica nadrágot/passzázst még lyuk is van rajta hogy pisilni tudj fain vadtag anyaga van és kegyetlen meleg 1300 huf volt de tök megérte

23/f

2014. dec. 21. 09:13
 14/33 A kérdező kommentje:

11. kérdezném milyen az a 150 denes harisnya, mert szerintem az nem 100% nylon, hanem vmi más. Több helyen olvastam már ezt a kifejezést, de a nylonos harisnyák vékonyak és a hideg ellen nem sokat érnek és 10-50 denig vannak.

Előttem levőre reagálva, én is vettem a kínaiba lábfej nélkülit, az is nagyon melegít,bentre nem is tudnám használni, mert megsülnék. Ma Dm-es harisnyát húztam olyan 60denes lehet.

2014. dec. 21. 10:45
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok.

Pedig igazi 100% nejlon, ugyanolyan mint a vékony nejlonok, csak vastag, szinte egyáltalán nem átlátszó. Ha nem nejlon lenne, nem is hordanám, mert a pamutot és hasonlót nem szeretem. Amúgy nagyon jó strapabíró, évek óta hordom őket.

Amúgy a tescoban lehet kapni most is a női osztályon ugyanilyen 140 denest, asszem F&F opaque márkájú. 1800,- körül van az ára, de megéri, mert tényleg jó, és sokáig bírja ha vigyázol rá. :)

2014. dec. 21. 17:59
 16/33 A kérdező kommentje:

Aha akkor tudom milyen, opak fajta, nekem nincs de szoktam látni neten. Abba van ami nagyon fényes is, de matt is, te milyent hordasz?

[link] ezeket mondják opaknak, majd veszek ha kapok.

2014. dec. 21. 18:43
 17/33 anonim ***** válasza:
70%

Mattnak semmiféleképpen nem mondanám, és láttam már fényesebbet is. De azért valamennyire megcsillan rajta a fény. Szóval inkább enyhe vagy normál fényű talán.

De ami nagyon jó benne, hogy mivel tiszta nejlon, nagyon jól csúszik kívül, így a feszülős csőfarmerok is rámennek könnyen. :)

2014. dec. 21. 23:47
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
egy férfi nem hord se harisnyát, se cicanacit! Aki meg igen, nem férfi, hanem egy b*zi...
2014. dec. 22. 15:29
 19/33 A kérdező kommentje:

11# Jó lehet majd megnézem, pedig már kerestem tescokba, de nem láttam ilyent, harisnya szakboltokba meg nem is hallottak opak nylonharisnyáról. De csak csőnadrágok alá hordod vagy hogy látszik is?

12# szerinted bzi és nem férfias, biztos más is így gondolja, engem nem érdekel ha így gondolják én szeretek harisnyát és leggingset is hordani.

2014. dec. 22. 15:37
 20/33 A kérdező kommentje:
17-18-nak válaszoltam bocsi, egyébként meg fura, hogy mind a ketten 71%-osak vagytok...
2014. dec. 22. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!