Srácok, pasik hideg ellen vesztek harisnyát? Ha igen, milyent?
Én a kínaiban vettem férfi cica nadrágot/passzázst még lyuk is van rajta hogy pisilni tudj fain vadtag anyaga van és kegyetlen meleg 1300 huf volt de tök megérte
23/f
11. kérdezném milyen az a 150 denes harisnya, mert szerintem az nem 100% nylon, hanem vmi más. Több helyen olvastam már ezt a kifejezést, de a nylonos harisnyák vékonyak és a hideg ellen nem sokat érnek és 10-50 denig vannak.
Előttem levőre reagálva, én is vettem a kínaiba lábfej nélkülit, az is nagyon melegít,bentre nem is tudnám használni, mert megsülnék. Ma Dm-es harisnyát húztam olyan 60denes lehet.
#11 vagyok.
Pedig igazi 100% nejlon, ugyanolyan mint a vékony nejlonok, csak vastag, szinte egyáltalán nem átlátszó. Ha nem nejlon lenne, nem is hordanám, mert a pamutot és hasonlót nem szeretem. Amúgy nagyon jó strapabíró, évek óta hordom őket.
Amúgy a tescoban lehet kapni most is a női osztályon ugyanilyen 140 denest, asszem F&F opaque márkájú. 1800,- körül van az ára, de megéri, mert tényleg jó, és sokáig bírja ha vigyázol rá. :)
Aha akkor tudom milyen, opak fajta, nekem nincs de szoktam látni neten. Abba van ami nagyon fényes is, de matt is, te milyent hordasz?
[link] ezeket mondják opaknak, majd veszek ha kapok.
Mattnak semmiféleképpen nem mondanám, és láttam már fényesebbet is. De azért valamennyire megcsillan rajta a fény. Szóval inkább enyhe vagy normál fényű talán.
De ami nagyon jó benne, hogy mivel tiszta nejlon, nagyon jól csúszik kívül, így a feszülős csőfarmerok is rámennek könnyen. :)
11# Jó lehet majd megnézem, pedig már kerestem tescokba, de nem láttam ilyent, harisnya szakboltokba meg nem is hallottak opak nylonharisnyáról. De csak csőnadrágok alá hordod vagy hogy látszik is?
12# szerinted bzi és nem férfias, biztos más is így gondolja, engem nem érdekel ha így gondolják én szeretek harisnyát és leggingset is hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!