Srácok, pasik hideg ellen vesztek harisnyát? Ha igen, milyent?
Igen, bár idén még nem nagyon kellett. Ha hordok, akkor vastag fekete nylont. Nem a DEN számot nézem, hanem azt, h ne látszódjon át picit sem a lábam, mert szőrös lábon tényleg gusztustalan a harisnya. Érdekes dolog ez, mert alapvetően nőies ruhadarabnak tartom, és a kedvenc női ruhadarabom(természetesen nőkön!), ha valakin harisnya van, az hatalmas előnnyel indul nálam.Órákk hosszat el tudom kényeztetni a harisnyás lábakat. Sokáig max csak simiztem, maszírozgattam, egyszer kétszer levettem, vagy leszakítottam, teljesen jó volt nekem úgy, h női lábon érintkezhetek vele, nem is gondoltam olyasmire, h nekem is fel kéne vennem. Egy az, h méltatlannak éreztem a finom kis harisnyát, egy vastag, szőrös, férfi lábhoz, úgy voltam vele, h annak a női lábon van a helye, ott adja ki igazán a valódi esztétikumot, amit egy harisnyás női láb nyújtani tud. Azt, h sejtelmesen megcsillan rajta a fény, az, h a bokánál, a talp egy részén, és a lábujjaknál a harisnya elválik a börtől, és alig észrevehető "hidat" képez a hely fölött, ahol a nylon nem érintkezik a bőrrel, az amikor a lábujjaknál pattanásig feszül a harisnya vége, ami közelebb nyomja egymáshoz a lábujjakat.
De aztán egyszer az egyik barátnőmmel aki nem nagyon szerette a harisnyát, kötöttünk egy kompromisszumot, miszerint ha szeretném, h harisnyába legyen, akkor osztoznom kell, a szenvedésében(útálta a harisnyát, persze neki a harisnya a 200Ft-os kreppet jelentette, amit meg is értek, h utált, de aztán megtapasztalta milyen is a jó harisnya... )és amikor az én kedvemért (mivel magától nem vett fel) harisnyában volt, mondta, h vegyek fel én is. Az volt a szövege, h nadrág alatt úgysem látszik, és majd ha egész nap rajtam lesz, kíváncsi lesz, h még este is oda leszek e a harisnyákért. És majd akkor megértem, h ő miért nem szereti, és nem fogom ennyit nyaggatni, azzal, h harisnyában legyen.Mondom jó, hát ezen nem múlik, és felvettem életemben először: egy 20Den es tescos testszínű lycrás harisnya volt. Maga a látvány kiábrándító volt, ahogy a vékony csillogós anyag lepréselte a szőrt a lábamon, az a látvány nagyon rossz élmény volt.Na de sebaj, gyorsan fel a naci, már nem is látszik. Csak a lábfejnél, de azzal nem volt bajom, mivel nem volt rajta szőr. Na de a látványt kiűzve a fejemből, elkezdett nagyon tetszeni az érzés, ahogy rajtam volt: az a lágy szórítás, amivel a harisnya ráfeszül, és körbe fonja az egész lábam, semmihez nem volt hasonlítható.Este alig akartam levenni, mondtam is, h ha tehetném, mindig ebben lennék, csak ne lássam a lábfejemtől föntebb...:D A csajszi nem erre számított, de nem járt rosszul, mert innentől kezdve betegesen elkezdtem harisnyákat vásárolni, mindig más milyet,rengeteget kipróbáltunk, a 8-denestől elkezdve az üvegszálason át, a különböző selymességű nylonokig nem részletezem, de rengeteget kipróbáltunk kb 400pár harisnya,combfix, térdfix van a házban.A vékony lycrás harisnyákat szerettem nagyon, viszont azokhoz le kellett borotválni a lábam, mert egy az, h a látvány nagyon zavart, kettő, meg sokkal komfortosabb volt, h a harisnya közvetlen a bőrre faszült, és nem voltak közte a szőrszálak.Nehezen szántam rá magam, h megborotváljam a lábam, de sokkal jobb érzés volt csupasz lábon vékony harisnyát viselni, ezért vagy fél éven keresztül csupasz lábbal, vékony harisnyában éltem. Ennek az vetett véget, h észrevettem magamon, h elkezdek feszengeni, nem vagyok felszabadult, mivel a páromon kívül más nem tudott róla folyamatosan frusztrált a lebukás veszély, h egyszer kiderül, és nem akartam kitenni magam semmi nemű atrocitásnak ezzel kapcsolatban, ezér úgy döntöttem, h a vékony harisnyákat meghagyom a nőknek, én meg vettem magamnak vastag fekete harisnyákat, amin nem látszik ki a szőr egyáltalán, mégis úgy ráfeszül a lábamra, h mármár szorítja, a tapintása is nagyon kis finom(nem olyan durva, mint a 70-80Den es kreppeké:S). Szóval az igényeimnek megfelelt, mert esztétikus volt a lábamon(kb mint egy futó nadrág)adta azt az érzést, ami miatt rákattantam a harisnyázásra, melegen tartotta a lábamat, méghozzá lényegesen jobban, mint ha egy melegítő nacit vettem volna a nadrág alá. Szóval nekem minden szempontból bejött a harisnya, picit a mai napig irígy is vagyok a nőkre, h ők akármikor akárhogy hordhatják, ha akarják, nekem meg rejtegetnem kell, meg titokban tartani..:( Azóta is rendszeresen igénylem ezt az érzést, bár elsősorban, ha harisnya van rajtam, az a hideg ellen van. De ha az időjárás nem teszi indolkoltá a harisnyát, akkor is el-el kap az érzés utáni vágy, h muszály, h rajtam legyen ilyenkor felveszem otthonra, egyszer alvás közben volt rajtam, h jobban izzadjak, mert bevettem egy gyógyszert, ami úgy hatott, h eszméletlenül leizzasztott. Még jó, h feketék a harisnyák, és nem látszik rajta kosz, sztem ha fehérbe izzadtam volna annyira, az tuti kuka mert könnyen elszíneződik, aztán meg már ki sem jön rendesen(bár azt hozzátenném, h az egyik legnagyobb gyengém, amikor a fehér harisnya talpán látszik a leányzó talpának a lenyomata...:) Nem tudom, miért, de azt valamiért nagyon kis szexisnek, és aranyosnak találom.
Jah, néha rám jön a nosztalgia, és beugrik, h vékony harisnyát is akarok magamon, ilyenkor kérek valakitől egy strapásat, amit már leselejtezne, felveszem gyorsan, majd még gyorsabban rá a feketét, és már kész is. Azért így oldom meg(mellesleg ritkán van ilyen, mert tökéletes a vastag fekete)mert nem akarok újat venni, mert akkor félő, h megint beteges harisnyavásárlásba kezdenék, de ami még lényegesebb, tuti bisztos, h többször nem vehetem fel, mivel már alapból strapás(felszaladt szem, pici lyuk, kihúzódott szálak ilyesmi), és még egy napot fenn van az én lábamon, ami alapból szélesebb annál akién a harisnya volt, akkor az nap végére tuti, h teljesen szétmegy a lábamon,ha valamiért mégsem teljesen, akor rásegítek így nem áll fenn az a veszély, h másnap esetleg megint kedvem támadna felvenni, mivel nincs mit így marad a vastag fekete.
Na ez picit hosszúra sikerült, de fontosnak tartottam kifejteni, a harisnyákhoz való viszonyomat, mert ez sem mondható átlagosnak. Alapvetően női ruhának tartom, de attól még nekem is bejön. Ha lenne rá lehetőségem, akkor mindig lenne rajtam,és akkor nem kéne vastag feketére korlátozni a harisnyáimat, hanem bármilyen lehetne, de csak borotvált lábon. De az emberek hozzáállásából kiindulva kétlem, h ez a közeljövőben bekövetkezik, h egy srác borotvált lábbal harisnyában kimozduljon.Addig pedig marad a duma, h hideg ellen, mert ezt talán jobban elfogadják, mintha azt mondom, h azért van rajtam mert baromi jó érzés. Amúgy kérdezhetek? Szerinted nők, vagy a pasik fogadják el inkább ezt a hóbortot?
Jah, és annyit még hozzá tennék, h heteró vagyok, semmilyen másik nő ruhadarab nem mozgat meg semmilyen szinten, combfix egyetlen egyszer sem volt rajtam sem kifejezetten csajos mintás harisnya(pl virágos, lepkés, ilyesmi)!
Örülök, hogy ilyen őszinte vagy és leírtad a véleményed. Sok fiú hasonló hozzád, én is, nincs ebbe semmi probléma. Én szinte amióta az eszemet tudom harisnya mániás vagyok, nagyon tetszik a nőkön, de attól még oda voltam mindig, hogy hordjam!
Sokáig én is csak nadrág alatt hordtam, de 24 éves koromba kezdtem úgy hordani, mint a nők, vagy a lábszáron, vagy az egész lábamon látszik, mondjuk függ hova megyek. De normál rövid nadrággal ami ugye comb középig ér, szoktam fényes barna harisnyásan pl szabadtéri programokra, buliba, a balaton soundon is szoktam így lenni vagy ha ügyet kell intéznem pl bankban, oda is így megyek. Persze amikor olyan az idő, nem télen.
Ha te vagy egy fiú, pasi szereti a harisnyát hordani is, vagy akarja, akkor nem kell szégyellni, az embereket nem érdekli jórészt, hord te is bátran én is hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!