Maxi szoknya edző cipőval 160 centis lányon gáz?
Figyelt kérdés
Elore is koszi a valaszokat!#szoknya #edzo cipo
2014. dec. 18. 23:37
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi: *cipovel
2014. dec. 18. 23:39
2/8 anonim válasza:
Igen. De szerintem eleve gáz a szoknya edzőcipővel, maxi szoknyával meg még rosszabb.
3/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak: szoknya edzőcipővel? Neeee! Még a farmer miniszoknya mutat is valahogy egy tornacsukával vagy a skater szoknya egy Vans fazonnal, de edzőcipővel?
Alacsony lányoknak egyébként sem ajánlott a maxi szoknya, mert optikailag nagyon összenyomja őket.
5/8 anonim válasza:
Kicsit összenyomná az alakod.. És kérlek, edzőcipőt szoknyával ne. Nem ismerlek, nem mondhatok véleményt vagy tanácsod a stílusodról, de szerintem az végtelenül közönséges. :)
6/8 anonim válasza:
Eléggé!Inkább csizmát vegyél fel!
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
A maxi szoknya az alacsony lányokat összenyomja. Amúgy én nem igen venném fel sportcipővel, de küldhetnél egy képet mondjuk, mert így látatlanban elég nehéz bármilyen egyértelmű véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!