Kövérek is írjanak! Milyen szoknyát ajánlanátok, ha nagyon vastag a vádlim, és alacsony vagyok?
bokám 9.5cm átmérőjű
vádlim 15cm
163cm-hez,63kg vagyok. A bmi index szerint egy 10kg felesleg van rajtam
Márpróbáltam térd főlé érőkicsit hullámos szoknyát, de abban is látszik h milyen vastag a vádlim. lehet,h cicanadrágban kicsit másképp állna rajtam? kövérek mit szóltok? Rajtato hogy áll a szoknya?
De nagyon vastag a vádlim. Kövér nem vagyok inkább átlagos. de alacsony vagyok,legalábbis a lábaim rövidek. Mindenki azt mondja h teljesen normális a sulyom,de én érzem,h nem jó így fogynom kéne de csak a tábla csokikat tömöm magamba..
a baj az,h olvastam,h az én testalkatomra térd feletti a vonalú szoknya állna jól. ma kivételesen találtam is olyat,de nagyon rosszul állt. pedig annál jobbat nem hiszem h találnék magamra,fekete színű,kicsit olyan kötött anyagú.
azt mondják még a férfiak is h olyan lábam van mint egy focistának.. :(
Régen tornáztam csak vádlira,lábujjhegyenállás,egyenes,kifele álló,meg befelé forduló lábbal is.. még fogmosás közben is. lehet akkor vastagodott meg?.. lehet az volt a baj..
uhh,jól elmértem 39cm a legvastagabb részen a vádlim..
izmos is mert sokat emeltem lábbujhegyen,csináltam azokat a gyakorlatokat vádlira,de más mozgást nem igazán végeztem.
Most lehet ujra elkezdem,mert azt olvasom ettől vékonyodik..
Ma vettemegy csini kis fekete szoknyát olyan feszülős,télen jó,mert leggings valamnnyire összehuzza a lábam,nem tűnik vastagnak,utána meg igyekszek fogyni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!