Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri gyűjteni egy LV táskára?

Megéri gyűjteni egy LV táskára?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta gyűjtök pénzt, igazából mindig egy saját lóról ámodtam, de eszembe jutott hogy vehetnék belőle egy Louis Vuitton táskát is... LV táskások, ti meg vagytok vele elégedve. Egyébként a Graffiti (Steven Sprouse) Speedyt néztem ki, nektek az hogy tetszik?
2010. febr. 1. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
add nekem a Guccidat!!:D
2010. febr. 2. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Huuu azigen...Most gondolj bele ha lenne az a lo neked,es nemreg vetted,es ra 1 hetre jutott volna neked eszedbe h `huuu nekem kell egy LV taska`,akkor odaadnad a lovadat egy taskaert amit megunsz kb 1 honap alatt??Hat ne haragudj de nem eri meg...Inkabb vegyel hamisitvanyt...Nekem is az van,es senki 1 szot nem szolt ra,pedig nagyon latszik h nem igazi...De attol meg ugyanolyan vagany.

Jah,es a 11:00 valaszoloval teljesen 1et ertek.

2010. febr. 2. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:
egy Luis Vuitton táska nem 400, hanem 30 rongy, ha valamit nem tudsz ne pofázz bele.
2010. febr. 2. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Micsodaa??? ol 30 rongy egy LV? a Jozsefvàrosban??

Egy Lv tàska àtlag 200 ezernél kezdodik, egészen 8 millio (!!!) forintig ( tribute patchwork )

2010. febr. 2. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
* hol
2010. febr. 2. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
nem érdemes. a lovardába úgyse viheted el a L.V. táskát...
2010. febr. 2. 20:05
 17/18 A kérdező kommentje:
meggyőztetek :) hamisítványt nem szeretnék, inkább veszek valami mást, közelünkbe van egy nagyon jó táskabolt majd a közeljövőben meglátogatom. aki meg azt írta 50ezer egy LV táska azt téved. 100ezernél kezdődnek.
2010. febr. 2. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Én inkább a Louis Vuitton táskát venném meg!De valószínűleg azért,mert egy lóval medikaként nem sok dolgot tudnék kezdeni a boncoláson kívül..Csak vicc volt!

Aki azt írja,hogy 100 ezerért EREDETI LV táskát lehet kapni,az hazudik!Az enyém,amit még 2 éve Bécsben vettem, volt 2.000 dollár,közel 400.000 forint!És még mindig táska,egyszerűen imádom a vajpuha bőrt!Nekem egyébként még egy Dior táskám van,másfél éves ,a Lady Dior kollekció tagja,ára 1.500 font,jelenlegi árfolyammal számolva kb. 470.000 forint!

Ha táskát akarsz,akkor mindenféleképp olyat válasz,ami megy a stílusodhoz!Nem ajánlom a Classis Monogram változatokat,mert annyi replika van már belőle az utcákon..És nagyon idegesítő tud lenni egy replika táska,pláne ha a tulaj igen beképzelt!De Te tudod,remélem jól döntesz!

Üdv.B

2010. ápr. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!