Megéri gyűjteni egy LV táskára?
Huuu azigen...Most gondolj bele ha lenne az a lo neked,es nemreg vetted,es ra 1 hetre jutott volna neked eszedbe h `huuu nekem kell egy LV taska`,akkor odaadnad a lovadat egy taskaert amit megunsz kb 1 honap alatt??Hat ne haragudj de nem eri meg...Inkabb vegyel hamisitvanyt...Nekem is az van,es senki 1 szot nem szolt ra,pedig nagyon latszik h nem igazi...De attol meg ugyanolyan vagany.
Jah,es a 11:00 valaszoloval teljesen 1et ertek.
Micsodaa??? ol 30 rongy egy LV? a Jozsefvàrosban??
Egy Lv tàska àtlag 200 ezernél kezdodik, egészen 8 millio (!!!) forintig ( tribute patchwork )
Én inkább a Louis Vuitton táskát venném meg!De valószínűleg azért,mert egy lóval medikaként nem sok dolgot tudnék kezdeni a boncoláson kívül..Csak vicc volt!
Aki azt írja,hogy 100 ezerért EREDETI LV táskát lehet kapni,az hazudik!Az enyém,amit még 2 éve Bécsben vettem, volt 2.000 dollár,közel 400.000 forint!És még mindig táska,egyszerűen imádom a vajpuha bőrt!Nekem egyébként még egy Dior táskám van,másfél éves ,a Lady Dior kollekció tagja,ára 1.500 font,jelenlegi árfolyammal számolva kb. 470.000 forint!
Ha táskát akarsz,akkor mindenféleképp olyat válasz,ami megy a stílusodhoz!Nem ajánlom a Classis Monogram változatokat,mert annyi replika van már belőle az utcákon..És nagyon idegesítő tud lenni egy replika táska,pláne ha a tulaj igen beképzelt!De Te tudod,remélem jól döntesz!
Üdv.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!