Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri gyűjteni egy LV táskára?

Megéri gyűjteni egy LV táskára?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta gyűjtök pénzt, igazából mindig egy saját lóról ámodtam, de eszembe jutott hogy vehetnék belőle egy Louis Vuitton táskát is... LV táskások, ti meg vagytok vele elégedve. Egyébként a Graffiti (Steven Sprouse) Speedyt néztem ki, nektek az hogy tetszik?
2010. febr. 1. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha neked megéri kiadni egy LV táskáért minimum 400 ezer forintot akkor hajrá. Nem is értem,hogy érted ezt meg vagy elégve a táskáddal dolgot,tegnap vettem 2ezer forintért egy trendi nagy táskát és nekem tökéletes:D Akkor inkább egy ló:DD
2010. febr. 1. 22:52
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

ha gyűjtened kell rá, egyből nem éri meg. ha múlt héten is kivettél a mellényzsebedből ennyit egy dolce táskára, és tetszik az LV, akkor persze, megéri. nekem speciel nem tetszenek az LV táskái, de ez ízlés kérdése.

LV-táskások..nem tudom, szerintem annyian nem engedhetik meg maguknak, hogy ezt a kérdést így fel tudd tenni, mintha azt kérdeznéd, hogy adidas-cipősök.

végül pedig: kicsit úgy hangzik a kérdés, mintha csak provokációból írtad volna ki és várnád a hőzöngést, hogy ki az a nem normális, aki lóra gyűjt több éve és elkölti egy táskára. de ha tényleg így van, akkor valóban nem normális dolog ilyet tenni.

2010. febr. 1. 23:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A ló aranyosabb, de a táska nem kér zabot :)

Amúgy ha évekig kell rá gyűjtögetni, akkor inkább vegyél egy kínai koppintást, mert az eredetiről is mindenki azt fogja hinni (pláne, ha a többi cuccod hétköznapi)... Mellesleg kimegy a divatból, így örülhetsz, ha pár év múlva a sok százezres táskát pát tízezerért el tudod adni.

Azt se nagyon értem, hogy egyáltalán mit kezdenél vele. Megvennéd és körbeünnepeltetnéd magad a fél sulival, hogy milyen "menő" vagy? Ennek semmi értelme, mert így azok, akiknek nincs, vagánykodó p.csának fognak tartani, míg azok, akiknek megvan a teljes kollekció és havonta cserélik szintén nem fognak egy táska miatt jobban kedvelni...

Inkább ne vedd meg egyiket sem, hanem tedd félre a pénzt, ki tudja mikor fog jól jönni (kocsi, lakás, továbbtanulás stb.)

2010. febr. 2. 01:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

hát nemtudom, ha nem félsz majd hogy összekoszolódhat/összekoszolhatják, vmi felsértheti, ellophatják , sok hamisítványával futhatsz össze az utcán,sőt, aztis annak nézik majd hozzá nem értő szemek,

akkor vedd meg. én gucci cipőt vennék de nagyon félteném meg nem szeretném olyan cuccokkal hordani amik tizedannyit sem érnek,úgyhogy majd ha többek között-megtehetem,majd akkor.

tény,hogy egy ló tartása nagyon sokba kerülhet sztem (nemtudom), és azért jó sokáig társad lesz.

2010. febr. 2. 02:22
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

nem 400ezer és nem kell évekig gyűjteni ez hülyeség:DD

több ismerősömnek is van eredeti,nem mondom h olcsó volt,(50-100eFt között)de mindjárt más,és miért ne gyüjtsön??általában ha az ember kinéz magának teszem azt egy drágább cipőt kabátot és mindenáron kell jóhogy gyújt rá 2-3 hónapig,én legalábbis igy szoktam.meg elég sokan rajtam kivül...

ja és én is imádom őket sztem mindegyik gyönyörű,hajrá,gyűjts!!!:DD

2010. febr. 2. 10:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
..és még annyi hogy Louis Vuitton nem megy ki a divatból.nem egy cicanadrágról vagy a terepmintáról beszélünk:D
2010. febr. 2. 10:04
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
10:02...lehet, hogy neked nem kell évekig gyűjteni és így ez rendben is van, de a kérdező azt írta, hogy kiskora óta gyűjt egy lóra. ez nekem éveknek hangzik. az általa említett táska pedig nem 100e forint, hanem 240ezer. ha ennyit kell gyűjteni rá, akkor ebből a konkrét modellből szerintem inkább érdemes másolatot venni vagy egyáltalán nem megvenni, mert úgyse hordja több évig, ezt a mintát elég hamar meg lehet unni, ha meg mindenhez ezt hordja, akkor elég ízléstelen.
2010. febr. 2. 10:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg... en egy hete sincs,h megvettem eletem elso LV taskajat, 415 font volt. Ha nem engedheted meg magadnak,h tobb fajtat vegyel,akkor mindenkeppen valami klasszikus darabot vegyel, monogram speedyt, vagy damier canvast, ne graffitit.

Az egyik hozzaszolonak uzenem,h LV taskat nem lehet 50-100ezeret venni, aki ezt allitja,az hazudik! Louis Vuitton-nal sosincs learazas, az arak fixek es nem lefele,hanem felfele mennek. Az alap taskak 120-e forinttol kezdodnek. Egyebkent en nagyon orulok az enyemnek, sosem volt kamum, mert nagyon konnyen fel lehet ismerni oket. (zipzar, nem szimmetrikus a ket oldalahoz kepest a minta, varras, a fogantyu piros lefestese/hossza, a belseje nem ugyanolyan,lakat gravirozasa elter, ...)

2010. febr. 2. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
A te pénzed, a te dontésed....egyébként egy Chanel vagy Gucci sokkal " sikkesebb" és idotàllobb, de ez az én vélemenyem..Arrol nem beszélve, ha valodi Vuittonod van, akkor ahhoz kotelezo egy olyan megjelenés is, tehàt nem a Terranovàbol beszerzett ruhadarabok, meg Deichmann os cipok, hanem minimum egy Jimmy Choo, stb...Kulonben nevetséges lesz az osszhatàs..de mégeyszer mondom, szerintem...:) :)
2010. febr. 2. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem gucci van, kaptam a külföldön élő nénikémtől, kb 3 napig bírtam, most unom, és nem tudom kinek adhatnám. jóformán már bárkinek odaadnám. most egy túrkálós táskát hordok, piros bőrt. minden belefér. az LV táskából tényleg sok a kamu,nem éri meg annyiért. a ló sokkal aranyosabb, bár azzal meg az a baj, hogy a tartása nem semmi, és meg is dögölhet. szóval nem örök. viszont sokkal többet tud nyújtani, mint egy drága táska,amibe csak pakolni lehet.
2010. febr. 2. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!