Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőies táskára ötletek?

Nőies táskára ötletek?

Figyelt kérdés
Van, hogy elmegyünk szórakozni, és akkor nőiesebben öltözködöm, viszont táskában nem bírom ezt a lógatom a kezemen feelingű dolgot, nekem meg csak oldal táskám van. Valami ötlet, hogy nőies is legyen, de kényelmes is? :D Mert oldaltáskában nőiest még soha nem láttam, max ami jó drága volt :D
2010. febr. 24. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
van olyan táska, amit a válladra akasztasz és ilyen pici, vagy ilyen kis "kezembenfogom" retikül dolog.
2010. febr. 24. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ruhatár:D:D vagy tényleg ilyen kis retikülféleségek amiket oldalt is lehet lógatni de picik és nőiesek de pár smink cucc személyi telo pénz belefér:) h und m be mindig van ilyesmi
2010. febr. 24. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! A cosmosban 990forintért lehet kapni picike kb 20*10 centis táskát aminak hosszú pántja tehát akár keresztbe is akaszthatod ha illik ugy a ruhádhoz és nagyon nőis van több szinben!
2010. márc. 1. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Az ilyen piciket nem szeretem, egy pulcsi nem fér már bele. :D ...
2010. márc. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!