H&M-ben megéri bugyit és melltartót venni?
Figyelt kérdés
Tartósabbak, jobbak, mint a kínais? Tetszenek, csak a melltartó kb 3-4* annyi, így meggondolandó, mert ha semmivel sem tartósabb akkor csak úgy veszem meg, ha különösen megtetszik.2014. dec. 14. 10:05
1/12 anonim válasza:
Onnan vásárolt bugyik nekem sokáig, évekig bírták - melltartók rövid életűek voltak mind.
2/12 anonim válasza:
Melltartó passz, de bugyik jól bírják nagyon! :)
3/12 anonim válasza:
Hasonló minőség, ma már vannak egész jó minőségű kínai fehérneműk is. A mosással lehet megóvni a melltartókat, hogy kézzel mosod, nem gépben.
4/12 anonim válasza:
Melltartót a New Yorkerben érdemes venni! Viszonylag olcsó és nagyon sokáig bírja. Nekem kb 4 évesek amiket ott vettem, de semmi nem látszik rajtuk.
A H&M-es cuccokkal én amúgy mindig megszívtam... kinyúltak, összementek, stb.
5/12 anonim válasza:
Dehogy draga! Learazasokkor mar 1500-2000 forintert talalsz melltartokat, ennel olcsobban nem tudom hol vennel. Szerintem viszonylag jo minoseguek es sokkal izlesesebbek, mint pl a kinaiban.
6/12 anonim válasza:
Nekem bírja mindkettő. Mondjuk a 3-s csomagban vett bugyik nem annyira, inkább az egydarabosak azok, amik jobban bírják.
7/12 anonim válasza:
Nekem jól bírta a H&M-es melltartó, habár annyi féle van, annyiféle anyagból, nyilván van, ami tovább bírja, van, ami kevésbé.
Ha olcsót akarsz, nézz körül a Tescoban is, egész pofás cuccokat lehet kapni.
8/12 anonim válasza:
Drága, meg különben sem kell ilyen puccos butikokban lopni a drága időt. Nem a ruha teszi az embert.
9/12 anonim válasza:
nekem is a new yorkeresek bírták jobban, hasonló árban vannak :)
10/12 anonim válasza:
H&M melltartóim fél év után kinyúltak, annál még a kínai is tovább bírja. Most Womens Secret melltartókat vettem, hihetetlen hogy mennyire drága és közbe nyikorog meg mozog benne a merevítő... pff. Nem mindig az a jobb ami drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!