Fiúk! Ti ilyen hideg időben milyen nadrágot hordotok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 21:32
1/8 anonim válasza:
A barátom ugyanazt hordja amit nyáron is... sima farmert.
2/8 anonim válasza:
A férjem is sima farmert hord, ha meg már nagyon hideg van, akkor előveszi az oldalt fűzős bőrnadrágot.
3/8 anonim válasza:
3 variációt szoktam.
1.bélelt farmer,vagy oldalzsebes bélelt nadrág.
ez ugyanúgy néz ki mint egy sima farmer csak benne van egy termo bélés.
2.sima farmer normál vagy szűkített,alatt jégeralsó.
3.sínadrág.
ebből is 2 féle van,vékonyabb fajta és vastag.
4/8 anonim válasza:
Vagy vastagabb melegítőt,bélelt nadrág (nem farmer) vagy vékony nadrág, és alá harisnya vagy leggings. De ha tehetném leggingsbe járnék télen is, béleltbe, alatta harisnyával, csak furcsán néznének rám.
5/8 anonim válasza:
Én ugyan olyan farmert hordok, mint nyáron. Nem szoktam benne fázni. Ilyen időben meg pláne nem. Ha extrém hideg van, mondjuk -10 alatt és több mint egy órát kell kint tartózkodnom, akkor kezdek csak fázni benne. De ilyen nagyon ritkán van. Általában a munkahelyemre, vásárolni, moziba stb még tömegközlekedéssel se tart tovább az út egy óránál.
Szóval sima farmer.
6/8 anonim válasza:
az oké,de aki szabad levegőn dolgozik időnként 8-9 órát az a nap végére megdöglene sima farmerben.
7/8 anonim válasza:
Persze ez igaz. Ha mondjuk utcán zöldséget kellene árulnom egész nap, nyilván én is beöltöznék. Ha Szibériában olajat fúrnék, akkor meg pláne. De a kérdésben ez nem volt kikötés, mindenkitől személy szerint kérdezte, hogy mit hord.
8/8 anonim válasza:
Feszülős skinny csőfarmer + vastag 150-200 denes nejlonharisnya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!