Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti ilyen hideg időben...

Fiúk! Ti ilyen hideg időben milyen nadrágot hordotok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A barátom ugyanazt hordja amit nyáron is... sima farmert.
2014. nov. 28. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
A férjem is sima farmert hord, ha meg már nagyon hideg van, akkor előveszi az oldalt fűzős bőrnadrágot.
2014. nov. 28. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

3 variációt szoktam.

1.bélelt farmer,vagy oldalzsebes bélelt nadrág.

ez ugyanúgy néz ki mint egy sima farmer csak benne van egy termo bélés.

2.sima farmer normál vagy szűkített,alatt jégeralsó.

3.sínadrág.

ebből is 2 féle van,vékonyabb fajta és vastag.

2014. nov. 28. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy vastagabb melegítőt,bélelt nadrág (nem farmer) vagy vékony nadrág, és alá harisnya vagy leggings. De ha tehetném leggingsbe járnék télen is, béleltbe, alatta harisnyával, csak furcsán néznének rám.
2014. nov. 29. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan olyan farmert hordok, mint nyáron. Nem szoktam benne fázni. Ilyen időben meg pláne nem. Ha extrém hideg van, mondjuk -10 alatt és több mint egy órát kell kint tartózkodnom, akkor kezdek csak fázni benne. De ilyen nagyon ritkán van. Általában a munkahelyemre, vásárolni, moziba stb még tömegközlekedéssel se tart tovább az út egy óránál.

Szóval sima farmer.

2014. nov. 29. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
az oké,de aki szabad levegőn dolgozik időnként 8-9 órát az a nap végére megdöglene sima farmerben.
2014. nov. 29. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze ez igaz. Ha mondjuk utcán zöldséget kellene árulnom egész nap, nyilván én is beöltöznék. Ha Szibériában olajat fúrnék, akkor meg pláne. De a kérdésben ez nem volt kikötés, mindenkitől személy szerint kérdezte, hogy mit hord.
2014. nov. 29. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Feszülős skinny csőfarmer + vastag 150-200 denes nejlonharisnya. :)
2015. jún. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!