Ilyen férfi nadrágot melyik boltba lehet venni?
Kínaikban szoktam látni hasonló színben ilyen jó kis feszülős skinny csőgatyákat. :) Amúgy én is ilyen feszülősöket hordok, csak kékes farmerszínekben, és mind kínaikból vannak. Nekem bevált, mind jó sztreccses anyagú, ezért kényelmes, pedig feszül rajtam mindenhol. :)
Netről nem javaslom a rendelést, mert nem tudod előtte felpróbálni, ami elég fontos egy ilyen feszülős fazonú csőgatyánál. Sajnos elég soknak nem elég feszes, sőt inkább trottyos a fenék része, és úgy meg elég gáz hordani.
gondolom az a különleges és ritka benne,hogy zöld.
nézd csak a kulcsszavakat.
Ja, értem. Ez valóban elkerülte a figyelmemet, mert a kérdésben nem volt benne és az előttem válaszolóknak se esett le, hogy a színe a lényeg.
Akkor módosítom úgy a válaszomat, hogy nem tudom, ilyen zöldet nem rémlik hogy láttam volna azokon a helyeken, ahol megfordultam mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!