Hol lehet venni kisebb magassarkút?
Figyelt kérdés
Mindenhol interneten csak platformos magassarkút látok ami nekem nem jó egyrészt nem szeretem ami ilyen magas, mást rész amúgy is nagyon magas vagyok aztán valami kisebb magassarkút keresek, hogy mégis nőiesen tudjak öltözni. A sarkát ilyen 5-7 cm-esre gondoltam. Tudtok linkelni olyan oldalakat ahol szép magassarkúkat lehet rendelni kb ekkora sarokkal?2014. nov. 23. 10:44
1/3 Puppies válasza:
Hát én a helyedben nem vennék internetről cipőt főleg nem magassarkút.Ha tudsz akkor inkább menj el Deichmannba, CCCbe,Humanicba ott szoktak nagyon szépek lenni.
Deichmannos cipőket az internetes oldalon is meg tudod nézni ha mindenképpen rendelni szeretnél.Ott tudsz azt is.
Vagy ebay.com de onnan 1 hónap minimum mire megjön és ott szerintem nem érdemes cipőt venni.
2/3 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen
2014. nov. 23. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!