Tényleg vannak lányok, akik csak azért vesznek fel magassarkút, hogy utána levehessék azt?
Öööh, nem. Legalábbis én ekkora hülyeséget még nem hallottam, ennyi erővel elmehetne papucsban is.
Arról már hallottam, hogy leveszi mert kényelmetlen és úgy fáj mint a qvaélet, és éreztem is, csakhogy én nem vettem le inkább kibírtam minthogy belelépjek valami üvegszilánkba :D.
Nem. Nem kell ahhoz magassarkú, hogy levesd és mezítláb táncolj, a laposat is le lehet venni, ha akarod.
Gondolom, aki magasban van és leveszi, az általában azért, mert fáj benne a lába és kényelmetlen.
Igen ez igy van meghozza a hazibulikon szoktak!
Nezzel meg nehany ilyen temaju kepet a neten, es latni fogod a sok mezitlabas pitcsat...
Jaj, a mezítláb-fétises...
Nem, nincs ilyen. Ellenben imádnak azzal kérkedni a buli másnapján, hogy annyira szuperül szórakoztak és olyan sokat táncoltak, hogy hazafele az éjszakában már szinte járni sem bírtak, csak mezítláb. Nyilván erre a jelenségre utalt a barátnőd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!