Tényleg vannak lányok, akik csak azért vesznek fel magassarkút, hogy utána levehessék azt?
Kerdezo!
Google!
Talald fol magad...
Nem, de azért szerintem mind tudja, hogy az adott cipőben mennyire tud járni és és táncolni.
Ha meleg van, akkor igazából simán le lehet venni. Persze ez is attól függ hol vagy. Kicsit más ha a Szombathelyi főtéren mész át mezitláb vagy ha a Keleti pályaudvar összehugyozott aluljáróján.
Ha nyár van, és tudom, hogy nem a retken át kell hazavergődni, akkor szerintem nem baj, ha nem viszek magammal még egy cipőt is a hosszú ujjú mellé, elvégre ki szeret úgy bulizni, hogy úgy megvan pakolva mint a vándorcigányok?
Mezitlábazni jó, de csak akkor ha tiszta a terep, és nem forró a talaj, valamint hozzá vagy szokva.
De ettől függetlenül a nők azért veszik fel a magassarkút, mert jól néz ki, jobb benne a lábuk és ezt ők is tudják.
Hát ez elég nagy hülyeség :D
Még soha senkitől nem hallottam ezt, pedig lány vagyok, szeretem a magassarkúkat, és járok bulizni is.
Velem mondjuk egyszer fordult elő, hogy levettem egy negyedórára a cipőmet, és úgy buliztam, de akkor is csak azért, mert már sírni tudtam volna a fájdalomtól (eredetileg nem is bulizni készültünk, csak útközben jött ez az ötlet - ha előre tudom, akkor valamelyik kényelmesebb magassarkúmat veszem fel). De kb. mozdulni sem mertem, mert féltem a már említett üvegszilánkoktól. + alapból én mondjuk ezt eléggé igénytelenségnek tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!