A barátnőm nem akar olyan ruhákba járni amilyet én szeretnék. Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
A barátnőm kb. 75 kg. A testén mindnehol kis rezgő hájacskák vannak. Ottthon pl. fürdés után járkál cssk bugyiban és imádom ahogy remenek rajta a kis hurkák, de nem ez a lényeg. Szóval nyáron sokat voltunk strandon meg voltunk balatonon is (imádtam bikiniben) ő is élvezte az életet, imádott enni, nem érdekelte mások véleménye és nem óckodott a testre tapadós ruháktól. 23-24-25-26 voltunk nyaralni bécsben egy wellness hotelben és nagyon jól éreztük magunkat. Rá felszaladt (állítása szerint)2 kg. Azóta begőzölt fogyózik és hatalmas logo ruhákat hord. Kértem hogy menjünk el welneselni elmentünk és nem bikinibne volt és amikor a hasához akartam kérni kiakadt. MI van vele? Egy gönyörű lány aki hirtelen megváltozott, és nem érti hogy én úgy is imádtam de most a hasához a combjához se érhetek és imádta ha a kezéhez a könyöke és a válla között érek megsimítom de most azt se hagyja mi van veke???? Megbántotta valaki? leszólták? Jajjjaj.2014. nov. 22. 23:49
11/12 A kérdező kommentje:
Imádom a belsőjét de az nem változott. Csk külső jelek vannak. A nyelvtanommal azért volt baj mert zaklatott voltam hiszen akkor került kórházba a nagymamám.
2014. nov. 24. 19:39
12/12 anonim válasza:
10-es!
Ez aztan a magyarazat!
Gratula!
Majd igyekszem a foldon csuszva menni az ilyen mernokok elott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!