Azt mondják szép lány vagyok, de "kicsit" nagy orrom van, és emiatt sok fiú nem akar velem járni, mert "égő" nekik, viccet csinálnak belőle. Mit tegyek?
pl. tökön kellene rugni őket. :)
Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza)
Sajnos változtatni igazából csak műtéttel lehet.
Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünő. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.
azért ez az intim méretes visszaszólás lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert akkor visszakérdezhetnek, hogy miért, neked is nagy p*csöd van?:D
amúgy nekem is nagy az orrom. sőt hatalmas és görbe is. és ha elég idős leszek, megműttetem, mert nagyon-nagyon zavar, sírni is szoktam miatta, hát ez van. változtatni te is csak műtéttel tudsz az orrod méretén. de ha te képes vagy rá (nekem sajna nem megy), ne törődj velük! egy normális fiút nem az érdekli, hogy mekkora az orrod, vagy mit gondolnak rólad a haverjai... sok sikert kívánok neked:)
Hello!
16 vagyok nekem is nagy orrom van nem kicsi és hát egyszer ilyen kis 12 éves két kis pöcs eléggé lecikizet és hát odamentem hozzájuk és a falhozszorítottam őket és anyira jó érzés volt:D:D:D
szóval szerintem te is üss vissza és akkor békénhagynak...
Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!