Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gumicsizmához mit vegyek fel?

Gumicsizmához mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokaknak nem tetszik, nem is azokra a véleményekre vagyok kíváncsi akik elmondják hogy ők abba ganéznak otthon. Konkrétan egy lovaglócsizmám van, és most ebbe az esős időbe szeretném felvenni, de nem tudom mit vegyek fel hozzá, tudnátok segíteni? Köszönöm előre is :)

2014. nov. 16. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat, az Iphone szótár átírta, értetted, ez a lényeg!

Gondoltam, hogy majd ezt írod a férjemről, de tudod így látatlanban véleményt alkotni elég nagy bunkóságra vall! De személyeskedni én is tudok, szerintem örülnél, ha egy hozzám hasonló nő szóba állna veled az arc nélküli internetes fórumokon kívül is! Úgy látom te itt éled ki magad!

2014. nov. 17. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy gyonyoru felesegem van, aki nem oltozik parasztnak meg akkor sem ha farsangidoszak van!

Az iphont nem csak megvenni tudni kell, de hasznalni is!

Nekem is igy volt az elejen, de beallitottam es lass csodat....

2014. nov. 17. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Ok! :D
2014. nov. 17. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem fura lenne, ha a férjem nőkkel vitázna lábbelikről egy fórumon! :D
2014. nov. 17. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen! Ebben az orszagban ha egy kicsit is elter a megszokottol egy fiu, legyen az oltozkodes, erdeklodesi kor, stb. Akkor az mar csak fura lehet!!

Ha otthon cserelnem az olajat az autoba vagy soroznek a haverokkal netan sportolni jarnek es mindezt bo logos trottyos cuccokban, mert ugye akkor ferfi a ferfi ha minden log rajta, de az a bizonyos jo ha inkabb all, akkor ez mind termeszetes egy ferfinel es semmi kivetnivalo nincs benne ..

Javitsal ki ha tevednek!

2014. nov. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!