Gumicsizmához mit vegyek fel?
Bocsánat, az Iphone szótár átírta, értetted, ez a lényeg!
Gondoltam, hogy majd ezt írod a férjemről, de tudod így látatlanban véleményt alkotni elég nagy bunkóságra vall! De személyeskedni én is tudok, szerintem örülnél, ha egy hozzám hasonló nő szóba állna veled az arc nélküli internetes fórumokon kívül is! Úgy látom te itt éled ki magad!
Nekem egy gyonyoru felesegem van, aki nem oltozik parasztnak meg akkor sem ha farsangidoszak van!
Az iphont nem csak megvenni tudni kell, de hasznalni is!
Nekem is igy volt az elejen, de beallitottam es lass csodat....
Igen! Ebben az orszagban ha egy kicsit is elter a megszokottol egy fiu, legyen az oltozkodes, erdeklodesi kor, stb. Akkor az mar csak fura lehet!!
Ha otthon cserelnem az olajat az autoba vagy soroznek a haverokkal netan sportolni jarnek es mindezt bo logos trottyos cuccokban, mert ugye akkor ferfi a ferfi ha minden log rajta, de az a bizonyos jo ha inkabb all, akkor ez mind termeszetes egy ferfinel es semmi kivetnivalo nincs benne ..
Javitsal ki ha tevednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!