Gumicsizmához mit vegyek fel?
Ugy ahogy az utcso irta!
Csatlakozom.
kb bármit felvehetsz amit egy normál lapostalpú csizmához felvennél.
én szoktam farmerrel, harisnyával szoknyával, hosszúkabáttal, bőrdzsekivel, de akár latex leggingssel is hordani. ha a szetted ízléses, és a csizma egyszerű, akkor bármi menni fog hozzá :)
Nejlonharisnya gumicsizmaval parositva!
Gratulalok! Nem lennek a kozeledbe amikor leveszed!!!
Csajok! Amugy ti tenyleg elhiszitek, hogy jo otlet kovetni egy eszement barom otletet?
Tehat mibol gondoljatok, hogy ezt a mukaezkozt barmivel is hordjatok akkor jol neztek ki !?
25%-os neked nagy problémád ez a gumicsizma-téma! :)
Végy kezedbe egy amerikai vagy francia, vagy akármilyen Vogue-ot, és tanulj! :)
Vagy még jobb, hagyd a fenébe az egészet, és ne foglalkozz vele, hogy ki hord gumicsizmát, ki nem! Miért stresszeld magad ilyen fölösleges, téged elborzasztó dologgal? A kérdésre nem tudsz érdemben válaszolni, mivel már a gumicsizma gobdolatától is rosszul vagy, hát hagyd a témát, ne kínzod magad! Majd a kérdező eldönti, mit szeretne felvenni! :)
Nagyon vicces egyébként, de az én lábam még sosem volt büdös a gumicsizmától!
Latom te is ez a nyugat sh..ggnyalo tipus vagy, onnan jon a nyugat szennye ti meg kovetitek! Gratula!
Nem csak en vagyok ettol kiborulva! Roluk se feletkezzel meg!
Azt me jol irtad, hogy majd a kerdezo eldonti, hogy mit, mivel vesz fel,de akkor minek is kerdezte meg...?
Amugy meg ne csodalkozzatok ,ha egyedul maradtok,mert szerintem ezzel nem vagyok egyedul, hogy szh..rtipros csajokkal nem kezdenek!
Eges 10 metert is menni veluk az utcan...
Hagyd az amerikait akkor, legyen olasz, német, török vagy francia, esetleg brit Vogue, ok? :D Vagy úgy gondolod, hogy a magyarság olyan stílusos, hogy mindenkit vérünk magunk körül?
Egyedül fogok maradni? Kétlem, főleg, hogy férjem van!
A rosszindulat és mások tiédhez hasonló véleménye sosem érdekelt, a lényeg, hogy én jól érezzem magam! :) A szövegértésedet pedig fejleszthetnéd, a kérdező direkt kiemelte, hogy a te válaszodhoz hasonlókra nem kíváncsi! :)
Szóval szerintem ne stresszeld magad feleslegesen!
Mindenkit "verunk" magunk kozul
Tanulj meg irni elobb!
Ami a ferjedet illeti, nem mindenkinek van jo izlese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!