Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Doc martens lánynak?

Doc martens lánynak?

Figyelt kérdés
Most vettem meg a bordót ´´es volt már egy fekete , mindeki ki nevet a suliba,szerintetek gáz ha egy lány doc martensba jár?

2014. nov. 13. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem gáz a Martens bakancs lánynak, főleg, hogy iszonyat kényelmes, nem véletlenül "Dr. Martens", eredetileg gyógybakancs volt, csak elterjedt, mert nem otromba, hanem azon kívül, hogy kényelmes, jól is néz ki.

Nekem is van, meg rajtunk kívül többszáz/ezer lánynak.

Szóval nem értem, miért nevetnek ki...

2014. nov. 13. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
szerintem a bordó kifejezetten jól áll (egyes) lányoknak.
2014. nov. 13. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszik a Martens bakancs,teljesen mindegy hogy fiù vagy làny hordja.
2014. nov. 13. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem tudsz hozzáöltözni, akkor gáz. Egyébként nem, ha van stílusod, remek alapdarabja lehet a ruhatáradnak.
2014. nov. 14. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Régóta szeretnék egy bordó Martenst. Egyáltalán nem gát, inkább azok a gázok, akiknek a legnagyobb témájuk mások öltözködés.
2014. nov. 14. 13:24
 6/7 Dr. Igor válasza:
100%
Szard le őket, a martens tök jó egy lánynak, főleg ha van stílusa
2016. dec. 10. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Rá se ránts azokra akik emiatt kinevetnek. A lényeg, azt hordd, amit imádsz. Egyébként milyen zoknival szoktad hordani?
2020. szept. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!