Melyik a legkényelmetlenebb női ruhadarab?
Figyelt kérdés
Te melyiket tartod annak?2014. nov. 13. 18:45
13/20 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a magassarkú. :/ Pedig olyan szépek.. :/
Vannak nagyon rossz szabású tangák és melltartók is, de sokszor olyat fogok ki, amit meg sem érzek. :) A szoknya számomra sokszor kényelmelen, mert szeretek törökülésben ülni, vagy valahova támasztott lábakkal..és szoknyában ezt nehéz. :D
A bikini csúszdázásnál és vízben való ugrálásnál, pancsolásnál is kényelmetlen helyzetekbe tud hozni azzal, hogy lecsúszik. Vagy legalábbis állandóan igazítgatni kell..
Nekem a garbók még nagyon kényelmetlenek, mert fojtogató érzés, ahogy a nyakam az én nyakam köré simul... Ezért nem hordok nagy sálakat sem. :S
Pedig minden olyan szép, jó lenne, ha minden kényelmes is lenne. :D
17L
14/20 anonim válasza:
Tűsarkú, meg a legtöbb farmer..nekem túl merevek valahogy :D
15/20 anonim válasza:
Magassarkú, tangabugyi (egyiket sem hordom)
16/20 anonim válasza:
A tanga szerintem borzasztó :D a többivel nincs gondom.
18/20 anonim válasza:
borzasztóan utálom a nadrágok szabását, mindegyiket el kell vinnem utána beszűkíttetni/átvarrni. Akik még a tűsarkút írták, együtt tudok velük érteni. Elég drága magassarkúm van, tökéletes a kiképzése, de én valahogy nem bírok benne sokáig lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!