Melyik a legkényelmetlenebb női ruhadarab?
Kettőt mondanék, ha lehet.
A nejlonharisnya és a tanga.
Természetesen próbáltam mindkettőt hordani, de megőrültem tőlük, így köszönöm, de soha többet nem kérek belőlük.
2. voltam.
melltartó, de azt sajnos kötelező hordani
a többi ruhadarab nekem csak akkor kényelmetlen, ha nem megfelelő akár a mérete, szabása, anyaga
illetve még a nagyon magas sarkú cipők is kényelmetlenek egy idő után, főleg ha sokat kell mászkálni
Műanyag merevítős fűző.
Tűsarkú.
Tanga.
A tűsarkú számomra a legrosszabb amit valaha viseltem. Volt egy ami nagyon nagyon megtetszett és meg is vettem, persze eleinte jól éreztem benne magam, de amint hosszabb távokra indultam kezdett kényelmetlen lenni, fájt a lábam, majd megőrültem tőle.
De ugyanakkor a telitalpú magassarkúkat simán elviselem magamon bár azoknál sem szeretem ha 5 cm-nél magasabb mert az már kellemetlen a bokámnak.
Mi a bajotok a tûsarkuval?Teljessen jó, szexi,Ha nem egesz nap jarkalsz benne, teljessen Oke,szerintem!
A fűzô a legkegyetlenebb ugy gondolom
Mi baj van a nejlonharisnyaval?
Attol eltekintve, hogy nem kizarolag noi ruhadarab?
Ugy mint a tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!