Felvételire milyen ruhába érdemes menni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 11:26
1/6 anonim válasza:
Szolidban. Ha van csinos fehér blúzod, az ok nadrággal, csizmával. Esetleg mellényt és/vagy blézert vehetsz rá.
Igen, ez a hagyományos, de szerintem nem éri meg megkockáztatni, hogy farmerben mész, amikor mindenki ünneplőben.
(nálam a vizsgacucc olyan, hogy fodros fehér blúz, fekete, farmerszerű nadrág, fekete blézer és kívülre húzott csizma - a legjobb benne, hogy ha utána megyünk valamerre, akkor is csinos szerintem)
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen elegánsan öltözködj, mert nem csak a tudás számít, hanem a megjelenés is.
Sötét szoknya - fehér, vagy más színű alkalmi blúz, kosztüm nadrágos vagy szoknyás.
Cipő vagy csizma
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de már meg volt,a ruhán nem is gondolkodtam amikor öltöztem,csak benyúltam a szekrénybe,Farmer,arany szivecskék felső,és rá egy csillagos fekete felső.
2010. jan. 28. 16:26
5/6 anonim válasza:
Hát azért ezt ne játszd el a szóbelin... Elég fontos az első benyomás.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szóbelizek,de azért csak nem mentem volna el ilyen laza cuccban.:)
2010. jan. 29. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!