Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes-e úgy menni felvételir...

Érdemes-e úgy menni felvételire h előtte iszok vmi nyugtató teát vagy hasonlót?

Figyelt kérdés
Januárba megyek felvételizni, és már a gondolattól is tiszta ideg vagyok. Tudom h el fogom rontani, pláne ha még izgulok is...... Van-e értelme ilyen nyugtató dolgokat inni, hátha segítenek, vagy pont rontják a figyelmem?
2010. dec. 27. 10:24
 1/3 Saten ‫҉ ***** válasza:
Mit fogsz csinálni érettséginél? :D nyugi ne izgulj úgy sem tudnak nehezet kérdezni
2010. dec. 27. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne igyál semmiféle nyugtató teát, ne vegyél be semmit, mert az eltompíthat egy kicsit. Biztos nyugodt leszel valamennyire tőle, de akkor meg nem tudsz rendesen a kérdésekre koncentrálni. Inkább tanulj, akkor nem lesz gond. Ha úgy mész oda, hogy mindent tudsz és mondogatod magadnak, hogy sikerülni fog, akkor minden rendben lesz. Az idegességtől nem rontod el, inkább eszedbe jut olyasmi is, amit már régen elfeledtél.
2010. dec. 27. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak az előkészítőn enyhe szívroham jött rám néhány kérdéstől, pedig elvileg 5ös tanuló vagyok.........
2010. dec. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!