Melyik a legjobb cipő márka?
Pl. Nike, Puma, Adidad, Vans stb...
Indokot is írjatok!
Én innen közül a niket és az adidast ismerem inkább.Az indokom pedig;gondolom rengetegen vesznek ilyen márkájúakat és szép a jelük is..meg maga a patika,cipő is.Legyen a te ízlésed szerint.Ja és egy jó tanács:ha van elég pénzed vedd a drágábbat,onnan fogod tudni,hogy melyik a jobb.Szerintem.
És ajánlom a Reedbook osat is.Én vettem egy olyan,de nincs nála kényelmesebb cipő.De csak szerintem.
Üdv.:-)
Köszi a választ :)
én Nike-it szeretnék. jelenleg van 2 nike-m, egy adidasom, egy pumám és 2 conversem. mindegyik eredeti, vigyázva van rájuk, van amelyik már 2 éve bírja és még mindig nagyon jó állapotúak :D nekem a Nike a kedvencem, a többség nagyon jól néz ki, tetszik a NIke jel xd (na ez aztán értelmes indok volt, mondhatom xd)
Supra és DC.
Nekem ez a kettő a kedvenc:D
Nekem csak Nike-im van, de én nagyon szeretem és ha választanom kellene, újra ezt venném, meg fogom is.
Az indok, hogy nekem is tetszik a márka jele. De ami fontosabb, hogy nem csak a cipői, hanem minden más bejön a márkától. Nekem tetszik az a cipő is amit belinkeltél és felvenném utcára is simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!