Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik márka (táskának) a...

Melyik márka (táskának) a legjobb minőségű ezek közül?

Figyelt kérdés

Táskát szeretnék venni, más ruhadarab minősége nem számít az adott márkán belül.

Ja, és ne ilyet írjatok, hogy Gucci, meg LV... Hanem ilyen max 5000-ig, pl Tally, ilyesmi. New Yorker táskám már volt, és katasztrófa a minősége. Melyik bírja legtovább?

2014. júl. 22. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
A H&M táskák sem a legjobbak. Talán a Takko-s táskák
2014. júl. 22. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Max 5000 nem fogsz jó táskát venni, H&M, New Yorker felejtősek sajnos, nagyon látszik, hogy gagyi műanyag az egész, egy hét alatt szétjövő varrással (és az még a jobbik eset ha nem ragasztott). Viszont pl. Carpisában már 10 ezerért egész jó minőségű táskákat lehet venni, ami simán megéri, ha azt nézed, hogy sokkal tovább bírja mintha az előbb említett üzletekben vennéd :)
2014. júl. 22. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a H&M-es táskákkal, több is van és több év után selejteztem le őket. Szerintem a New Yorkeres táskák rosszabb minőségűek, mint a H&M-esek, Takkos, Tallys táskám még nem volt.
2014. júl. 23. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!