Divat még a combzokni bakancshoz?
Figyelt kérdés
Az egyik nap egy csajon láttam szürke színűt a tetején fehér csíkokkal és nagyon tetszett. Én is hasonlót szeretnék venni csak nemtudom , hogy érdemes-e.2014. nov. 9. 21:39
1/7 anonim válasza:
Ha tetszik és szeretnéd hordani, akkor miért az érdekel, hogy divat-e? Nekem is van több, 5 évvel ezelőtt is hordtam, most is hordom, aztán pont nem érdekel, hogy divatos-e.
2/7 anonim válasza:
Divat a comb zokni csak nem a bakancshoz... Egy bokacipőhoz sokkal divatosabb
3/7 anonim válasza:
Mind a ketto szarul nez ki!
Foleg a bakancs nokon!!!
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy mi a divat, úgy öltözz ahogy neked tetszik.
5/7 anonim válasza:
4-es!
Persze ha egy fiu kerdezne, hogy divat meg a csofarmer?
Rogton lehomaroznak igaz?
De a csajok barmit felvehetnek kritika nelkul...
6/7 anonim válasza:
Elsősorban a goth/dark/metálos/rocker (vagy bármiyen alter) stílusú lányok körében elterjedt a combzokni-bakancs kombó, mi meg aztán teszünk rá magasról, hogy mi a divat, azért vesszük fel, mert ez tetszik :D Természetesen ez nem azt jelenti, hogy aki nem alteres, az nem veheti fel, szóval ha neked bejön, hordd nyugodtan,ne az érdekeljen, hogy divatos-e.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :)
2014. nov. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!