Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok! Mit gondoltok a...

Fiúk, lányok! Mit gondoltok a comb zokniról?

Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnének, hogy mi jut eszetekbe, ha megláttok egy magas hosszú lábú lány sötét combzokniba, világos rövidnadrágban es sötét felsőben?Mi a véleményetek erről a stílusról?

2014. szept. 22. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, szerintem tök jó, nekem tetszik. Bár elfogult is vagyok, mert nekem is vannak combzoknijaim (két fekete-lila csíkos, másfajta csíkozással, meg egy fekete alapon ezüst csillagos).
2014. szept. 22. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem tökre tetszik, mondjuk csak vékony lányon :)
2014. szept. 22. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy mi jut eszembe? Attól függ, ha tetszik a lány, akkor az, hogy milyen szexi és jó lenne vele járni, de ha nem tetszik, akkor meg milyen feltűnően néz ki benne.
2014. szept. 22. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. F
2014. szept. 22. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy ujabb torzszulott otlet a csajok reszerol...
2014. szept. 23. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én még csak olyan lányokon láttam combzoknit akik vagy alacsonyak és hülyén néz ki rajtuk, vagy magasak ugyan, de hájas a combjuk és azon is nagyon hülyén néz ki. De egy modell alkatú lányon jó lehet... csak olyat még nem láttam.
2014. szept. 23. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én lány vagyok, és gyakran hordok combzoknit. Szeretem, hogy megnéznek az emberek. Van fekete, mintás, csíkos sok-sok féle.

Kedves Kérdező Te milyen gyakran hordasz, és milyeneket? Ha lecsúszik felhúzod mondjuk valakivel való beszélgetés közben vagy csak úgy az utcán? Vagy keresel egy olyan helyet, ahol nem látnak?

2014. szept. 27. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!