Szerintetek milyen gatyát hordjak az alábbi bakancshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szerintetek milyen nadrágokat hordjak az alábbi bakancshoz?Rocker vagyok és lány.Most vettem ezt a bakancsot és nemtudom,hogy milyen nadrágot érdemes hozzá felvenni.Lány rockerek!Ti egy ilyen bakancshoz milyen gatyákat vennétek fel?Itt a kép a bakancsról: [link]
A válaszokat eőre is köszönöm!
2014. júl. 9. 19:09
1/11 anonim válasza:
Nekem főleg egyenes meg csőszárú fekete nadrágjaim/farmerjaim vannak, ami nagyon passzos, azt beletűröm a bakancsba, ami nem annyira, azt ráhúzom kívülről.
Van egy kockás nadrágom is, meg egy enyhén trapéz szárú kétoldalt kapcsos-petantos, ezeket is ráhúzom.
24L
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) a 2.válaszolónak mondom,h inkább maradok a nadrágnál :)
2014. júl. 9. 19:36
5/11 anonim válasza:
Anyukád tudja, hogy rocker lettél?
6/11 A kérdező kommentje:
Igen!
2014. júl. 9. 19:43
7/11 anonim válasza:
Miért írtad be a keresőkulcsok közé, hogy surranó? Ez a bakancs, amiről a kérdés szól egy gagyi vinilborítású, "műanyagos" hatású bőrbakancs, nem surranó.
Ez a surranó.
8/11 anonim válasza:
Én szakadt nacit vagy tüllt vennék fel :D
9/11 anonim válasza:
szakadt, feszulos fekete csonaci
10/11 anonim válasza:
Fekete v terep minta. Az rockeres inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!