Hogyan tudok csajosabban öltözködni, és hol tudok olyan ruhákat venni olcsóbban?
latex nasrád.
new yorkerbe lehet kapni már 4-5 ezerért.
magassarkú csizma, azt olcsón nem tudok mondani, mert én ne olcsón vettem.
fölsőkből a mintás, feliratos pólók. én például szeretem azokat amin rajzfilm figurák vannak, a legutóbbi ilyen szerzeményem egy Elmo-s póló:D
15/L
Turik. Gumis deréköveket kb. 400 Ft- ért vettem, annyira jött ki súlyra.
Mindenféle szuper cuccokat lehet ott venni, ha nincs annyi pénzed oda menj, ne a plázákba (és legkevésbé se a kínaikba, azok gázosak).
engem is érdekel h mikor vetted azt a tescoba xD
na nehogy vásárolj a NewYorkerbe! annyira gas h veszel egy pólót és a szembejövő 10 emberből 9nek ugyanolyanja van..:S amu. lehet ott is találni néha akcios jo cuccokat..
és ugyanez igaz a kinaira is..ott is néha van 1-2 jo dolog de nagyonnagyon ritkán..a kinaiba inkább nadrágot vegyél! néha szoktak tökjók lenni ;) és mellesleg a mayo chix melletti 'márkásnak akarjuk magunkat tünteni' boltba is teljesen uez az áru csak sokkal drágábbér :S
nézz körül a turikba mást nemtudok ajánlani.. am néha télleg ki lehet fogni vmi jóót. ^^
sajnos normális csajszis ruhákat nem fogsz találni amu. 1-2 ezerér:S
Hát az engem is érdekelne hogy mikor vetted a tescoba..:D
és amugy tényleg jók a turik..én az invázióba szoktam néha vásárolni sztem tök jó felsők vannak..
Terranova outletbe menj,meg turikba.
[link] és innen eleshetsz egy két dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!