Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudok csajosabban...

Hogyan tudok csajosabban öltözködni, és hol tudok olyan ruhákat venni olcsóbban?

Figyelt kérdés
Ideje a változásnak, gondoltam picit becsajosodom, de mindenhol olyan drága egy vastagabb öv is ilyen 5000. :S Képeket is tehettek, vagy linkeket, hogy hol mennyiért veszitek/lehet kapni. átlagos testalkatom van, tehát bármi jöhet ami csajos. :) 17L
2010. jan. 27. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%

latex nasrád.

new yorkerbe lehet kapni már 4-5 ezerért.

magassarkú csizma, azt olcsón nem tudok mondani, mert én ne olcsón vettem.

fölsőkből a mintás, feliratos pólók. én például szeretem azokat amin rajzfilm figurák vannak, a legutóbbi ilyen szerzeményem egy Elmo-s póló:D

15/L

2010. jan. 27. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
*nadrág:D
2010. jan. 27. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mi számít neked drágának:) Szerintem C&A-ba, Jeans Club-ba lehet kapni megfizethető dolgokat. Felsők olyan 2000-4000 között vannak, pulcsik 5000-6000ft. Hordj rövidebb farmerszoknyát magassarkú, hosszúszárú csizmával, kötött pulóverrel, szép fülbevalóval. Farmert bokacsizmával, inggel, kis mellénnyek, hosszú nyaklánccal.
2010. jan. 27. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Turik. Gumis deréköveket kb. 400 Ft- ért vettem, annyira jött ki súlyra.

Mindenféle szuper cuccokat lehet ott venni, ha nincs annyi pénzed oda menj, ne a plázákba (és legkevésbé se a kínaikba, azok gázosak).

2010. jan. 28. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
én latex gatyát a tescoban vettem 630 ft-ért... Tescoban néha vannak jó dolgok leárazásoknál. Kabátot vettem 300 ftért. Fényes feketét.
2010. jan. 29. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: mindezt mikor, és melyik Tesco-ban? :D
2010. jan. 29. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

engem is érdekel h mikor vetted azt a tescoba xD

na nehogy vásárolj a NewYorkerbe! annyira gas h veszel egy pólót és a szembejövő 10 emberből 9nek ugyanolyanja van..:S amu. lehet ott is találni néha akcios jo cuccokat..

és ugyanez igaz a kinaira is..ott is néha van 1-2 jo dolog de nagyonnagyon ritkán..a kinaiba inkább nadrágot vegyél! néha szoktak tökjók lenni ;) és mellesleg a mayo chix melletti 'márkásnak akarjuk magunkat tünteni' boltba is teljesen uez az áru csak sokkal drágábbér :S

nézz körül a turikba mást nemtudok ajánlani.. am néha télleg ki lehet fogni vmi jóót. ^^

sajnos normális csajszis ruhákat nem fogsz találni amu. 1-2 ezerér:S

2010. jan. 29. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
menj a turkáloba.,jo cucok vannak én vettem egy kockás inget.200ér
2010. jan. 29. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát az engem is érdekelne hogy mikor vetted a tescoba..:D

és amugy tényleg jók a turik..én az invázióba szoktam néha vásárolni sztem tök jó felsők vannak..

2010. jan. 29. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Terranova outletbe menj,meg turikba.

[link] és innen eleshetsz egy két dolgot.

2010. jan. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!