Nem tudom, milyen alsót hordjak! Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Az elmúlt évben nőtt meg a péniszem, és mindig is fecskét hordtam, de most lógva is nagyobb, és pl futás közben kiesik. Mit tegyek? Vagy mit vegyek? A boxert annyira nem szeretem. előre is köszi.2014. nov. 8. 21:41
1/13 anonim válasza:
én sztreccs boxert hordok, nagyon jó, én szeretem, és szexi is :D sztem próbáld ki ;)
2/13 A kérdező kommentje:
Igazából régebben volt olyanom egy, de nekem beváfott, és ki is röhögtek, mert kicsinek látszott benne akkor, de most már nagynak látszik :D
2014. nov. 8. 21:55
3/13 A kérdező kommentje:
De ha nagyobb, akkor nem vág be jobban?
2014. nov. 8. 22:01
4/13 anonim válasza:
"Most mi legyen?"
járj alsó nélkül - probléma megoldva. :)
5/13 anonim válasza:
1-es vagyok, az még ki is emeli, legalábbis nekem :D sztem egy próbát megér, aztán ha nem, akkor nem
6/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, Köszi:) de bocsi, neked mekkora? :D vagy üzenetben ha kínos kérdés. Köszi:D
2014. nov. 8. 22:08
7/13 anonim válasza:
már nem azért, de ha nagy a farkad, akkor szerintem az kifejezetten előnyös, ha egy feszülős boxer sejtetni enged belőle valamit.
8/13 A kérdező kommentje:
Csak nekem kényelmetlen. De lehet, hogy csak szerintem nagy, nem tudom.
2014. nov. 8. 22:36
9/13 anonim válasza:
1-es vagyok, hány éves is vagy? :D
10/13 A kérdező kommentje:
18 :D
2014. nov. 8. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!