21 éves vagyok,168 cm 90 kiló. Milyen ruhákat hordjak, hogy ne legyen nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 11:08
1/5 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne ha fogyókúráznál és nem éreznéd magad kellemetlenül. Amit semmiképp ne: 3 számmal kisebb gatyát amire rábluggyan a háj, simulós pólót mi kirajzolja a hurkákat. A többi mehet de a neten találsz divattippeket duci testalkatra.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is egyszerűbb lenne elkezdeni kicsit fogyókúrázni, és akkor nem kellene ezen gondolkoznod. Itt a nyár, járj el futni, diétázz kicsit, és máris jobban fogod magad érezni :) Egyébként, a neten találsz csomó tanácsot erre a problémára, ami biztos, hogy ne vegyél fel pl csíkos felsőket, és túl szűk ruhákat
3/5 anonim válasza:
ez egy olyan súlyfelesleg,ami az egészséged rovására is mehet, szóval én is inkább azt mondom, hogy válts életmódot. eltakarni nem igazán lehet, öltözködj visszafogottan és ízlésesen, ennyit tudok mondani.
4/5 anonim válasza:
ne hordj feszülős nadrágokat, a cicanadrág kifejezetten nem jó, fekete ruhák karcsúsítanak. Most nyáron ruhákat hordj, ami a mellednél feszül, a hasadnál takar, és kb. térdig érjen :) Például az ilyen szerelés jól mutat hűvös nyári estéken farmer dzsekivel :) A hajad ha nem rövid akkor bontsd ki ha nem sülsz meg, mert az nyújtja az arcot. (állnál érdemes hosszabra hagyni a tincseket). Laza pólók, laza szoknyák :) Rakj fel vidám sminket, hordj hosszú nyakláncokat. És ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor kezdj el sportolni, diétázni. De persze ezt könnyű mondani, tudom. Nekem olyan a genetikám, hogy egyetlen vacsora is meglátszik rajtam. Ha gondolod, olvass utána a rostdiétának, mert az hatásos, és éhezni sem kell. Neten meg találsz tornákat, így ki sem kell mozdulnod. Én a Tae Bo-t ajánlom, egy edzéssel 500-800 kalóriát elégetsz :)
5/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez már olyan felesleg, amit nem tudsz eltakarni semmilyen ruhával. Tudom, mert én is voltam 80 kiló,ehhez a nmagassághoz, és bármit vettem fel nem állt jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!