Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű legyen és mit...

Milyen színű legyen és mit hordjak hozzá?

Figyelt kérdés

Íme a cipő(k):

[link]

[link]

Ilyesmi cipőt szeretnék, de nem tudok dönteni. Milyen színű legyen? Valamint az ilyen cipőkhöz mit kell/szokás hordani? Ja és, harisnyazokni vagy sima rendes zokni?

2011. szept. 8. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A drapp elegánsabb,szerintem....hát...mondjuk egy sima bő szabású naciban nem igazán látszik mit veszel "alá",szóval szerintem hidegebb napokon a zokni is "megengedett" ha nem látszik...csőfarmerhez mondjuk harisnyát.:) szerintem...
2011. szept. 8. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A barnának eszméletlen szép a színe :). De te azt válaszd, amit jobban ki tudsz használni a ruhatáradhoz (vagy a barnát abban az esetben, ha fekete már van és vica versa :D). Sztem ehhez a zárt cipőhöz mondjuk mindegy, mi van alatta, mert elég zárt, de mondjuk ha csőnadrággal hordod vagy szoknyával, akkor jobb a harisnya/harisnyazokni.
2011. szept. 8. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2. =)
2011. szept. 8. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A fekete sokkal jobban kihasználható, bármivel felveheted és ha esik az eső és sár van a barna lehet, hogy nagyon koszos lesz,mert kényes a színe. Én az elsőt választanám.
2011. szept. 8. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első kifejezetten csúnya, a második szép, am szerintem bármivel felveheted.
2011. szept. 8. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a barna tetszik ebből a fazonból jobban, viszont a fekete tényleg sokkal kihasználhatóbb! Nem tudnék dönteni! :)
2011. szept. 8. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én beleszerettem a 2.-ba, nekem is ilyen kelll!!!
2011. szept. 8. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a kéz (:

17:23 ~ A két cipő tök ugyan az, a különbség a színük, a barnának vékonyabb a sarka és az anyaguk más. NEm értem, hogy miért nem tetszik:D

17:27 ~ Most már érted miért kérdezem?! :D

2011. szept. 8. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2. sokkal jobb
2011. szept. 8. 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A feketét venném. Zokni/harisnya mindegy.

vehetsz fel hozzá, szoknyát (ceruza szoknyával gyönyörű),csőnadrágot, élére vasalt trapézt (most olyat akarok venni az enyémhez). Felül ne pufi dzsekivel, feliratos, strasszos csiricsáré felsővel hord. Ez egy finom női cipő, leginkább szép kardigánnal, alá garbóval, vagy tunikával, vagy zsabós blúzokkal szép. Kiegészítőként tehetsz hozzá masnit, vagy valami szép fülbevalót.

2011. szept. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!