Steel bakancs minőség?
Megvettem nem rég a Steel bakancsomat. Imádom. Mielőtt vettem nem olvastam sehol semmi rosszat róla viszont most ahogy nézelődök találok rosszabb jobb véleményeket. Valakinek személyes tapasztalat? (ne a haverom azt mondta tipúsuakra vagyok kíváncsi)
előre is köszönöm :)
Nekem 5 év alatt elég hamar elkopott a talpa. A fém biléta az aljáról már az első évben leesett. Amúgy nem kíméltem szegényt a koncerteken, itt-ott már le van rúgva.
ha most vennék bakit, akkor Martenst vagy Shelly'st vennék.
"két féle steel van" az eredeti aminek a gyártása 4-6 évvel ezelőtt állt le.és az új (szlovák "hamisított")
az én szlovák bakancsom 10 hónapos.
a sarka kopott az első másfél hét alatt mivel "kacsa lábam van"
hiába boxolom,az alján repedezik a bőr.szerintem az új rohadtul műbőr.
a hajlatoknál is reped szépen kifele.a talpa 3 hónap után elkezdett levállni és a bujtatók rozsdásodnak pedig ráhajtom a nadrágomat nem pedig betűröm.
ami viszont újabb és sokat bír az az ember nagyon kifogta.
szerintem 1,5-2 év és nekem is szét fog menni.
a bilétám nekem is elrepedt.adtam bele egy adag ragasztót,aztán nem rég,ástuk a kertet,és bár nem volt jó döntés abba mentem ki így sikeresen le is rúgtam a jobb oldali bilétát.
a csavarjai pedig kihullanak.
ha kell valakinek kép,az írjon privátban,és csinálok szivesen.:) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!