Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudok tenni ha a garanciár...

Mit tudok tenni ha a garanciára visszavitt cipőt már 2 hónapja nem kaptam vissza?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy vettem egy sportcipőt 34.000ft ért, 2 hónap után levált a talpa és az orra! vissza vittem garanciára. Elsőnek azt mondták, hogy 2 hét. 2 hét múlva visszamentem akkor már azt mondták, hogy 15 munkanap! na már ott járunk, hogy múlt héten volt 6hete, hogy bent van a cipőm! holnap bemegyek az üzletbe és ha még mindig nincs ott a cipőm akkor követelhetem, hogy adjanak egy újat azonnal?

(a garanciás papírra amikor felküldték pestre cserét javasoltak)

2014. nov. 7. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj vissza az üzletbe és ha megint hitegetnek, akkor azonnal, késedelem nélkül írj a Fogyasztóvédelmi felügyelőségnek és ezt közöld az üzlettel is, ráadásul mindent írásban !
2014. nov. 7. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, nyugodtan fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez ebben az esetben. Cselekedj minél előbb nehogy bezárjon a bolt, mert előfordul, hogy akkor szoktak ilyen hanyagok lenni, amikor tudják, hogy rövid időn belül eltűnnek és ezért húzzák az időt. Nemrég pont így járt egy ismerősöm, selejt árut kapott, amit azóta sem orvosoltak. Utána néztem a cégnek és kiderült, hogy felszámolás alatt áll.
2014. nov. 7. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz, nem cipő, de bátyámnak egy elektronikai cikke romlott el három hét használat után, visszavitték, hitegették két hónapig, hogy mindjárt, mindjárt visszakapja, kiverte a balhét, kiderült, hogy elvesztették, ezért nem adták eddig vissza, majd kapott egy újat meg hozzá egy ajándékot.

Szóval csapj oda, ne hagyd, hogy megint elküldjenek, ha kell, hívj engem, imádok reklamálni és az igazamat hangoztatni! :D

2014. nov. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!