Csak én vagyok vele így?
Figyelt kérdés
182cm,78kg vagyok a derekam derékkörfogata 88 cm.(fiú) Nem találom magamra szűkszűrú farmert/melegítőt.Nem divatból szeretnék szűkszárú nadrágot,hanem mert idegesít,hogy télen meg amikor magasszárú cipőt veszek fel akkor így felgyűrődik.Nem sértésből,nem akarok bunkó lenni,de nálam sokkal nagyobb darab lányokon/fiúkon látok szűkszárú nadrágokat,az hogyan?2014. nov. 5. 15:14
1/5 anonim válasza:
Hol keresed? Elég átlagos méreted van... szóval kellene hogy találj. Mondjuk Devergo, vagy nem tudom mi van még hasonló márka.
2/5 anonim válasza:
El lehet vinni varrodába és ott leszűkítik a szárát. Volt barátomnak is ez volt a problémája és így oldotta meg.
3/5 anonim válasza:
C&A és F&f (tesco)-ban vannak nagy méretek. Illetve H&M Plus részlegnél.
4/5 A kérdező kommentje:
Takkoba szoktunk vásárolni,Cosmosba,Devergo nem tudom ,hogy van-e.
2014. nov. 6. 07:14
5/5 anonim válasza:
Teljesen átlagos méreted van. Irány a pláza.
Manapság már nem sok különbség van az ottani és mondjuk a cosmo árai között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!