Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
2 hónapja vettem a Converse sportcipőmet, és az elején a gumis rész, vagyis az orra enyhén elgörbült. Hülyén mondva, jó 2-3 centivel feljebb áll az eleje, mint a talpa. Azt mondják az ismerőseim, hogy minden Converse-el ez van. De hátha tud nekem valaki okosat mondani, hogy lehetne az orrát egyenesbe hozni?
2014. szept. 24. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
??????????? Ha a lábadon van nyilván jól áll nem?
2014. szept. 25. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Értem mire gondolsz, nekem is ilyen az egyik Converse-m. Elvileg ez azt jelenti, hogy valódi (mármint a márka valódi), legalábbis ezt olvastam valahol.

Szerintem nem kell vele semmit csinálni, nem lehet annyira vészes.

2014. szept. 25. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Vészesnek nem vészes. :/ Arra gondoltam, hogy talán az görbül meg, amelyik kicsit nagy. Az én lábam 37-es. Ez is 37-es, de látom, hogy az UK méretezés szerint 4.5. Tehát szerintem ez valójában 37.5 és nem 37. A boltban az eladó közölte, hogy nem tud nekem 36.5 cipőt rendelni. Ugyanis felpróbáltam akkor egy 36-ost és egy 37-est. Az egyik szűk volt a másik kicsit nagy. De mivel nagyon akartam, megrendeltem a 37-est. Mondom legyen kicsit nagy. Tartok tőle, ezért görbül az eleje másoknak is. Az ebayen láttam 36.7-est is, de az szerintem nem eredeti 30 fontért, nekem kamu nem kell ... Ha valakinek mégis van ötlete, várom! Hogy lehetne visszaegyenesíteni? Gondoltam arra, hogy kitömöm az orrát, nehogy benyomódjon, és teszek rá 1-2 kilós súlyzót, reggelig úgy hagyom. Aztán ismételgetem 2-3 naponta. Próba szerencse! Hátha...
2014. szept. 25. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!