Szerintem egy 13 évesnek magas lenne ez a sarok, amúgy olyat vegyél aminek vastagabb a talpa és bundás(bár ilyet már nem nagyon csinálnak, elvégre minek egy cipő amiben nem fagy le a lábad).
2014. nov. 1. 10:44
12/18 anonim válasza:
Az első, ha egy sima bakancs lenne jobban nézne ki, lehet a tanárokat zavarni fogja de ez iskolától függ. Nálunk biztos, hogy szólnának érte. Lehet egy kicsit magas,de ha tudsz benne járni akkor nem annyira vészes.
13L
2014. nov. 1. 11:38
13/18 anonim válasza:
Az első ronda is és szerintem nem is jó télre, a 2. jobb.
2014. nov. 1. 11:54
14/18 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél ennyire magas sarkú cipőt télre. Én is magassarkú csizmát vettem tavaly, és megbántam, mert hóba és csúszós úton alig tudtam járni benne. Pedig szoktam magassarkút hordani és a csizmámnak ennél alacsonyabb sarka volt. Szerintem inkább a másodikat válaszd. Idén én sem veszek magassarkú csizmát.
2014. nov. 1. 15:04
15/18 anonim válasza:
Ja amúgy 17L
2014. nov. 1. 15:06
16/18 anonim válasza:
Minden napra ne magassarkút vegyél. Nem valami praktikus, ha gyakorlatlan vagy a benne való járásban.
Nekem a 2. jobban tetszik. A legjobb ha elmész és megnézed a cipőket, felpróbálod őket.
Mert rengeteget számít a cipő kialakítása a kényelem és a hordhatóság szempontjából.
De a leginkább egy vastagon bélelt bakancsot vagy csizmát ajánlanék. Lehetőleg a ne magassarkút.
2014. nov. 1. 17:57
17/18 anonim válasza:
a 2.: ronda a cipzár és a csat,főleg a kettő kombinációja.
de ismétlem NE HALLGASS RÁNK!
itt mindenki márt fog mondani.Az ízlésünk nem egyezik.
2014. nov. 1. 19:52
18/18 anonim válasza:
Nekem a második olyan mint egy félresikerült vadnyugati csizma. Nem tetszik. Az első nekem tetszik, de hasonló véleménnyel vagyok, mit az egyik előző. Magasat télre ne. Én is tavaly vettem hasonló típust, csak az bőr meg stb.. mind egy. A lényeg, hogy rosszabb leszel benne mint egy pingvin. Esetleg fájni fog benne a lábad. És ami nálam legfőbb szerepet játszott a váltáshoz, hogy magabiztosan vágtattam a suliba, erre olyat tanyáltam és ment ki a bokám. Hát mindenki maga kárán tanul. 19/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!