Vettem egy műbőrgatyát és fekete meg minde, de ha felveszem akkor moit vegyek fel hozzá? Mint felső, pulcsi, cipő? És a fekete bőrgatya szerintetek nem túl kihívó egy ilyen nadrág? és hétköznapokra is jó?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 21:41
2/4 anonim válasza:
nem kihívó, nekem barna van. nem hordom magassarkúval, hanem egy lapostalpú bokacsizmával. általában hosszított pólót veszek fel hozzá.
3/4 Kiddo válasza:
Egyáltalán nem kihívó sztem, pl. ha egyszínű (v. viszonylag egyszerű mintájú), színes felsőket veszel fel hozzá, és vmi tornacipőt v. sportcipőt (v. egyszerűbb kiscsizmát) az sztem ízléses.
4/4 anonim válasza:
Tornacipővel és sportcipővel nem valami ízléses..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!