Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek miért van ennyi...

Szerintetek miért van ennyi igénytelen "szürke" lány Budapesten? Azokra gondolok, akik nem sminkelnek, de az arcápolással se törődnek, idejétmúlt igénytelen ruhákban és tornacipőben mászkálnak, a frizurájuk, a körmük elhanyagolva.

Figyelt kérdés

Ők vajon miért ilyenek? A legtöbb mogorva és befelé forduló, (gondolom mer nincs barátjuk - kinek kellene egy ilyen lány) és még csodálkoznak?

Vagy fő a természetesség? Még akkoris ha az ember nagyon sokat javíthat magán egy kis ügyességel, és igényességgel?

2014. okt. 31. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
70: ha már itt tartunk minek öltözöl fel egyáltalán? az is csak egy fölösleges nyűg, amit a mai "norma" elvár
2014. nov. 2. 01:36
 72/84 anonim ***** válasza:
39%
Azért azt meg kellene végre érteni, hogy az igényes öltözködés nem csöcskidobást jelent! Sőt...
2014. nov. 2. 02:20
 73/84 anonim ***** válasza:
79%

Az igényes öltözködés és kinézet mindenkinek mást jelent. Valakinek pedig az igényes szó, mint olyan, nem létezik az öltözködés terén.

Ezt kéne végre feldolgozni és integrálni 61%-osnak és a kérdezőnek is. Nem nagyon sikerül sajnos.

Az őszülés téma meg túl megy minden határon, ez már semmiképp sem fér bele az igényességbe, ez szimplán az öregedéstől és a haláltól való rettegés manifesztuma. Ebből a hozzáállásból lesz az 40-50+ korosztályban a botoxozás meg ráncfelvarrás, és csinálnak nők magukból két lábon járó karikatúrát.

2014. nov. 2. 07:24
 74/84 A kérdező kommentje:
arra nem gondoltok, hogy éppen az a nem természetes, ha valaki 30 évesen őszül?
2014. nov. 2. 11:05
 75/84 anonim ***** válasza:

Haha, leírták előttem, h nem mindenki akarja kirakni a melleit, fel kéne fogni. Erre írtam, hogy nem is kell, és a válaszom 0%-ban hasznos! :D Viccesek vagytok! :D

Nem, azt kellene megérteni, hogy a kérdés az igénytelenségre vonatkozott! :) Vagy van olyan akinek igényességet tükröz az elhanyagolt köröm és haj? Csak mert a kérdésben ez áll! Ha van ilyen, akkor bocs! :D

2014. nov. 2. 11:44
 76/84 anonim ***** válasza:
74%

Valaki tizenévesen őszül (van ilyen a környezetemben), más pedig 60 évesen is nagyítóval keresi az őszhajszálait. Teljesen természetes dolog, és semmi igénytelen nincs benne. Nem piszkos, nem koszos, nem fertőző. Érthetetlen, hogy te (vagy bárki) ezt miért tartod igénytelennek. Ez beteges már, tényleg. Nézelődj a gugliban a "grey hair young woman" keresőszavakkal... érdemes.

Utolsó: a pontozás már csak ilyen, nem kell komolyan venni.

2014. nov. 2. 12:43
 77/84 anonim ***** válasza:
79%

"elhanyagolt köröm és haj"

De nem sikerült definiálni, hogy mi az igénytelen. Leírhatom századszorra is, hogy a koszos, büdös az az. Ha nem sminkel, nem festi, őszül, nem növeszti stb., az NEM az. Ha tornacipőben, melegítőben jár, az sem az. Erről szólt az egész.

2014. nov. 2. 12:44
 78/84 anonim ***** válasza:
75%

Elég sok ember van aki már huszon évesen őszül (szűkebb környezetemben rögtön kettő is), nem természetellenes a 30 évesen való őszülés. Amúgy nem vagyok a hajfestés ellen, ha 20 éves lány lennék ősz hajszálakkal, valószínűleg én is festetném, csak ez a fennhéjázó stílus idegesít. Mi van ha valakinek nincs rá pénze vagy csak szimplán nem zavarja? Akkor ő most igénytelen?

(Zárójelben: mostanában tudtam meg, hogy egy környékbeli 40-50-es faszi, sportos, szálkás testtel, tipikus macsó felfogással élő emberke festeti a haját. Na azóta valahogy elvesztette a macsó mivoltját a szememben :D )

2014. nov. 2. 13:30
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

A 27. válaszoló vagyok.

Látom, a hozzászólásom óta egy "kicsit" elfajultak itt a dolgok, és azt kell mondjam, hogy egyesek kommentjei kiverték nálam a biztosítékot, úgyhogy következő soraimban megjelenő vulgáris hangnemért előre is elnézést kérek, de ez kikívánkozik...

29-es: "27-es, tinilányokról beszélünk! :D"

Kezdjük ott, hogy szerintem nem vicces okokat írtam, úgyhogy attól a smileytól ott a mondat végén egyből a csillagos eget kezdte verni a vérnyomásom!!!

Szerinted egy tinilányt nem érintenek azok a dolgok, amiket leírtam? Akiket még a szülők tartanak el? Szerinted rájuk nincs hatással egy elszállt hitel, vagy a szülő munkahelyének megszűnése?!

Mert akkor őszintén tudlak irigyelni... Neked nem volt olyanban részed, hogy a szüleidnek egy héttel a fizetésük előtt volt összesen 3000 Ft-juk? Úgy, hogy 4-en voltatok rá? Amikor a fizetésük nagy részét elvitte a hiteltörlesztés meg a rezsi, a bérletről ne is beszéljünk, a maradékból meg kaját kellett venni?

Nem tudom, annak idején az egyetlen cipőm hányszor volt megragasztva, mire találtunk egy másikat a helyi turkálóban!

Amikor 16 éves lettem és elmehettem diákmelóra, azt akkor is azért csináltam, hogy segítsem a szüleimet, hisz a téli hónapokban ott volt a fűtés is, ami egy csöppet még jobban megkurtította a pénztárcájukat. Biztos az lett volna a "jó döntés", ha elmegyek és elverem a kis pénzem halál fölösleges sminktermékekre, valószínű, hogy tükörbe tudtam volna nézni. Ja igen, ha meg már ott állok a tükör előtt, ki is minkelhettem volna magam, ugye?

Tesóm szakközépiskolás osztálytársát 17 évesen műtötték meg. 17, érted, szerinted az nem tinikor??? Szerencsétlen lánynak a büdös életben nem lehet gyereke, pedig mindig is egy babázós, gyerekcentrikus lány volt, lévén volt két kis ikertesója. Szerinted, miután kivették a méhét, az volt a legnagyobb problémája, hogy az a kis arcpír, szájfény meg spirál üdévé tegye az arcát????? Nem, b....zmeg, nem, meg akarta magát ölni!!! Belefeküdt a meleg vizes kádba és ereket vágott!

61-es válaszolóval értek egyet: "Get a life, mondja az angol, és törődj a saját dolgoddal. Ha annyira nem tetszik mások igénytelen tornacipője vagy szakadt kabátja, akkor fordítsd el a fejed. Pont." TELJESEN igaza van!!! Én nem pofázok bele a sminkelt arcú, divatos göncökben járkáló emberek kinézetébe, mert NINCS HOZZÁ JOGOM, akkor leköteleznének, ha az én kinézetembe sem ugatna bele senki. Ha nem tetszem, nem kell rám nézni, lehet, hogy olyan problémám van (akár anyagi), amivel nem engedhetem meg magamnak, hogy új cipőt vegyek!

Undorító dolog a kinézete alapján megítélni egy vadidegent. Nem láttok bele az életébe, nem tudjátok, min ment keresztül, nem tudjátok, hányszor kért már kölcsön ezt-azt, mert neki mondjuk NINCS. Az ilyen felszín alapján ítélő "embereknek" azt kívánom, hogy egyszer ebben tetves életben legyen egy komolyabb problémájuk, ami megviseli őket anyagilag és lelkileg, esetleg egészségileg. Valami, ami rányomja a bélyeget az emberre, és akkor gondolkozzanak el szépen, hogy mi is a fontos az életben!!!

2014. nov. 3. 14:33
 80/84 A kérdező kommentje:

én nem ítélkezem. csak próbálok megfelelni a társadalom elvárásainak, olyan módon, hogy ebben én is örömömet leljem, ha tükörbe nézek

a ne a külsőről ítéljünk klasszikus közhelyről meg szálljunk már le, mert azt már lassan mindenki tudja hogy egy nagy kamu.

mégis hogy ítélsz meg egy idegent máshogy? kikérdezed az életéről 5 perc alatt? és ha még el is mondja neked az életét, vagy leírja egy könyben, azzal előrébb vagy? abból egzaktan megítélheted milyen ember ő?

véleményem szerint vagy ne ítéljünk meg senkit sehogy, vagypedig minden lehetséges módszert vessünk be és rakjunk össze egy összképet - bizony az összképhez a külső, a kisugárzás is fontos.

én nem ítélem el őket csak nem értem őket és ez egy nagyon más dolog. olyan ez mintha valakinek sírna a szája h nincs pénze de nem megy el dolgozni (pedig teszem azt megtehetné, van állás stb) ugyanezért nem bírom azokat akik sírnak h rondák, nem kellenek a fiúknak stb, aztán igénytelenül öltözködnek, pedig még pényzügyileg is megtehetnék

2014. nov. 3. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!