Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilikon melltartópánt. Mi a...

Szilikon melltartópánt. Mi a véleményetek róla? Kort és nemet is írjatok légyszíves.

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mivan senki sem ismeri a pánt nélküli melltartót? :O :D
2010. jan. 26. 00:21
 12/19 anonim ***** válasza:

feltalálták már a pánt nélküli melltartót is, persze nem az 500ft-os fajtára gondolok, mert az még pánttal sem tart, de akkor is. Ha meg olyan ruhát veszek fel, aminek nincs háta akkor ezt hordom: [link]

Sokkal esztétikusabb mint a szilikontól fénylő, izzadó, kivörösödő cseppet sem láthatatlan pántok!

2010. jan. 26. 05:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Szörnyű, sokkal jobban látszik mintha csak sima melltartó volna rajtad .

Elszíneződik, igénytelen.

Remek az ötszáz ft-s kínais felső alá.

2010. jan. 26. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok szilikonpántot, mivel pl. a pánt nélküli felsőrészek nekem jól állnak, de minden 'extrája' eltűnik, ha egy pántos melltartót veszek alá. Nem engedhetem meg, hogy ne vegyek fel melltartót. A pánt nélküli fazonokban pedig feszengek, mindig attól tartok, hogy lecsúszik, meg nem is tart olyan jól, mint egy pántos. Illetve van olyan felsőm, ami se nem nyakba akasztós, se nem pántos, hanem így a kettő között fél úton helyezkedik el a pánt, és az pántos melltartóval (akár harmonizál a szín, akár nem) idiótán néz ki. Sokkal inkább egy szilikonpánt. Megfelelően kell beállítani, nem szabad túl szorosra, és akkor nincs kibuggyanós csúnya hatás, nem szabad ugyanazt a pántot 500szor hordani, hanem cserélni kell, akkor nem szineződik el, és kapható kicsit mattosabb fajtája is, ami nem 'csillogó' szilikon. Szóval szerintem hasznos, csak ezt is okosan kell viselni.
2010. jan. 26. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
hátt szerintem van értelme mert mondjuk egy fekete pánt nélküli felsőhez egy virító rózsaszín pánt elég ciki -.- én szeretem a szilikonpántot nem értem az miér undorító...14|L
2010. jan. 26. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:

tipikus a 14 éveseknek ez a "trendi" hogy a nyakukba akasztják a szilikon pántot ami ott vág be ahol csak tud.

egyébként gusztustalan és divatja múlt -.-

18L

2010. jan. 26. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez egy hát és pánt nélküli ruhánál tökéletesen észrevehetetlen és láthatatlan! [link]

Nem tudom, hogy miből gondoljátok, hogy ez átlátszik a ruha alatt.

2010. jan. 26. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
undoritó, ahogy belevág a bőrbe...főleg ha némi felesleg is társul hozzá, és abba vág bele. :/ rajtam is van, főleg ezért nem hordok, de sosem fordult meg a fejemben. :/
2010. jan. 30. 01:01
 19/19 anonim ***** válasza:

nagy az Isten állatkertje, de hogy ekkora...

ha nem 50 Ft-os kínais szilikon péntot vesztek hanem esetleg bementek egy fehérneműboltba, az nem színeződik el, nem izzadsz alá, nem vág be(egyik sem vág be...). és a textil pántok még mindig gusztustalanok:D még akkor is ha ugyan olyan színű mint a fölsőd. és ami még cikibb, ha pl egy teljes fekete ruhába vagy, piros pánt, és piros öv... undorító ha valaki a melltartó pántjához öltözik...

2010. máj. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!