Szilikon melltartópánt. Mi a véleményetek róla? Kort és nemet is írjatok légyszíves.
Hordok szilikon melltartópántot, nekem semmi bajom nincs vele! Óvatosan kell bánni vele, mert előfordul, h a legkellemetlenebb időben szakadhat el!! Pánt elszakadás velem ritkán történt!! :) Néha hordom, alkalmakkor, meg amikor estélyi és hasonló különleges ruha van rajtam, vagy a suliba olyan felsőt veszek fel, ahova jól jön a pánt :)
20/L
Egy ruha színéve harmonizáló szép és vékony melltartópánt nem csak, hogy esztétikus de még csinos is. De a szilikonpánt gusztustalan. Hogy miért? Mert alapvetően csúnya, egyáltalán nem praktikus, nem lehet szépen kimosni, és nagyon kevés embernek áll jól.
Igen, szilikonpánt és szilikonpánt között is van különbség, lehet kapni szépen kidolgozott, tartós, jó alapanyagú pántokat is - ám egyrészt, aki szilikonpántot hord, valószínűleg nem ilyet vásárol magának, plusz, attól, hogy valami jó minőségű, még nem feltétlenül lesz a viselője is tökéletes alakú, soha-meg-nem-izzadok műanyagbaba... tehát, ugyanott vagyunk, mint az elején, a 300 forintos szilikonpánttal.
A szilikonpántot nem lehet szépen mosni, mert bármilyen festék megfogja.A legtöbb ember hülyén n legtöbb ember hülyén néz ki benneés a pánt se nem olyan széles, se nem olyan rugalmas, hogy normálisan tartson; eredmény: vörös csíkok a vállon, ahol bevág a pánt - tehát megint csak nem felel meg az eredeti funkciójának, azaz annak, hogy láthatatlan maradjon. Melegben (és miért is máskor, hiszen melegben hordja az ember, hiszen akkor kerül olyan felső a testére, ami alól nem lóghat ki a pánt) ez duplán jelentkezik, hiszen még viszket is, meg persze klasszul be lehet izzadni alatta... És ha ezeket esetleg sikerült kiküszöbölni, akkor is látszik. Igen, látszik, bármennyire is azt hiszi valaki, hogy nem (a kedvencem az, amikor csőtop alá vesznek fel ilyen melltartót, és nemcsak a szilikonpánt látszik, hanem a melltartó felső részének kis háromszöge is, jéééé).
Szerintem semmivel sem rosszabb, mint amikor pl. nyakba akasztós felsőnél ott virít mondjuk a piros melltartó pánt... Azért annál mégis csak feltűnésmentesebb....
Sőt van oylan melltartó aminekm ég a hátsó része is szilikon, na most egy hátul teljesen nyitott felsőben senki se magyarázza be nekem, hogy nem esztétikusabb, mint, ha a hagyományos melltartó látszana! Na és most senki se jöjjön azzal, hogy akkor ne vegyek fel melltartót, mert nem 75/a méretem van, nekem kell a tartás!
Szóval inkább szilikon pánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!